A co to za strona ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W życiu wcześniej jej nie widziałem!!!
Wiedzieliście o jej istnieniu???

www.espero.prv.pl

Powstała w marcu br.... szkoda, że Lasombra nie zarezerwował adresu.

eee jak by to powiedziec... hmmm nasza spolecznosc jest i tak bardzo mala a koles jeszcze ja podziella.. ale ok..
wy mi powiedzcie co mam zrobic. bo ja nie wiem... moge z czlowiekiem pogadac.. ale coz on ma strone o Espero a nie strone klubu Espero

Lasombra zostawić i nic nie robić, każdy ma prawo założyć stronkę forum itp. (mamy demokrację no nie ) zobaczymy po czasie ile będzie użytkowników, wątpię że uda sie zebrać tyle co tu a chyba to jest najlepszym wyznacznikiem popularności stronki.
Najgorsze jest to że znamy już taką sutuację i nie była ona zdrowa

Ewentualnie można trochę posabotować i na zadany temat podsyłać linki do "naszego" forum

GG

niee lepiej wspoprace ..
APnowie nasza spolecznosc jest bardzo mala a jeszcze ja dzielic???
to rzeba bcy szalencem.

Ale jak ten admin nie chce korzystac z naszego wieloletniego dorobku to jego sprawa...

Myślę że zanim stworzył taką stronkę to poszukał w sieci co znajdzie nt. ESPERO i widział nasze forum - trudno go NIE ZNALEŹĆ. Byłem na tej stronce coś na początku maja ale myślałem że to któregoś z "naszych". Spoko - jeżeli ten ktoś lubi ESPERO to jest z nami a że w inny sposób ? Chwała Mu za propagowanie ESPERO ! Jeśli jego stronka będzie słaba to sama zdechnie a jeśli będzie dobra to będziemy tam zaglądać

BTW : mam filmik dot. zamontowanego CDROM-u i nie mam jak go wrzucić na forum - kto pomoże ?

Aha - nie wiem czy zaglądaliście do księgi gości u MaćkaGT : Księga Gości MaćkaGT - drugi post od dołu (tzn ogólnie drugi). Pozdrawiam i czekam co mam zrobić z tym filmikiem - wyrzucić ?

a w jakim formacie masz ten filmik moze da sie cos zrobic

Może Lasombra jakiś liścik powitalno-oficjalny, zachecający do współpracy w imieniu naszego klubu.
Na nowej stronie mały ruch, lecz wielu użytkowników - to jednak 'znaczaca siła" ... do przejęcia
Ciekaw jestem jak to sie bedzie rozwijac i skad jest admin, jednak z tego co zdazyłem zauważyc świadomość o istnieniu naszego klubu juz do niego dotarła ... i może sa tam jakieś kobiety

Filmik ma 2.8 MB, skompresowany Xvid-em (czyli w formacie *.avi)

hmm to walnij na jakiegos ftp a ja go sciagne i podlacze do stronki

JACENTY !!!
Możesz wysłać mi ten filmik na poczte!!!
gajer@pf.pl
Moja poczta przyjmuje wszystko bez względu na rozmiary!!!
Bez problemu wżuce na Forum!!!