| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Qbk Miłośnik FSO - Warszawa | 2003-10-04 20:35:50 Masz całkowitą rację, tylko z jedną rzecząsięz Tobą nie zgodzę. Nie wyobrażam sobie, że jadąc w trasie, rozjadę jakiegoś zwierzaka
Moja (jeszcze wtedy dziewczyna, a obecnie narzeczona UWAŻAJMY NA ZWIERZAKI!!!!!!!!!!!!! (nie dotyczy gołębi |
KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2003-10-04 20:42:34 Zgadzam sie z Toba, ale jak sam napisales zwirze nie mysli. Czasami zdarza sie, ze trzepniesz na przyklad psa albo kota i nie masz na to wplywu. Watpie, czy ludzie specjalnie rozjezdzaja zwierzeta na drogach...
Z drugiej strony nie mozna przegiac i traktowac zwierzecia, jak czlowieka. Powinno sie dbac o swoje zwierzeta, ale nie mozna tez przeginac. |
Qbk Miłośnik FSO - Warszawa | 2003-10-04 20:43:40
Do tego dochodzą jeszcze dwa psy uratowane po potrąceniu przed jej domem. W jednym przypadku koleś nawet nie podszedł do skomlącego psa, a zajął się zderzakiem na którym były ze dwie rysy. |
Waga - | 2003-10-04 21:02:52 Na takich sukinsynów to nie mam słów. Aż szkoda nerwów na takich ............. !
Ja w domu mam już trzecią znajdę Niestety mi też przydażyło się potrącić zwierzę. Wziąłem go do samochodu i pojechałem do weterynarza. Jakoś nie wyobrażam sobie jak mógłbym zostawić skomlącego ziwierzaka. No cóż z tego co widzę... problem zwierząt choćby na naszym forum jest olewany, i widać że chyba jestem jednym z niewielu, których rusza sumienie na ich krzywdę. Zresztą moją najbardziej cenioną myślą jest to co mam w podpisie poniżej... ! [ wiadomość edytowana przez: Waga dnia 2003-10-04 21:03:49 ] |
Samael Miłośnik FSO HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2003-10-04 21:50:42 Kiedys na allegro byly (moze jeszcze sa) jakies gwizdki ktore przykrecalo sie pod zderzak i powyzej 60km/h wydawaly jakies dzwieki nie slyszalne dla ludzi a odstraszajace zwierzaki, nie wiem na ile to jest skuteczne i czy wogole jest, ale mozna by sie tym zainteresowac. Jak jezdzilem motocyklem to najbardziej sie balem wjechac w jakies zwierze.
Jak robilem kurs kat B to kiedys chcialem ominac psa co sobie na drodze siedzial a instruktor przytrzymal mi lierownice i powiedzial ze jak ma rozum to zejdzie z drogi... |
Waga - | 2003-10-04 22:27:47 Te gwizdki są w Norauto, po 10 zł. |