[S] Kompletna Głowica do Espero 2.0/1.8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam jak w temacie -kompletna głowica plug&play - kupiona jako nowa około 4-5 lat temu - "poszła na spacer" z FSO Żerań. Stałem się jej posiadaczem bo pewnemu mechanikowi wydawało się, że to z głowicą jest problem ale po założeniu tej nowej okazało się, że potrzebna była wymiana bloku silnika. A więc wstawiłem nowy kompletny silnik od kolegi z forum i zostałem z dwiema głowicami tą która była podejrzewana i ta nową.
Po włamie żuli do blokowych piwnic (w tym i mojej) została tylko ta jedna. Przeleżała około 4 lat w piwnicy. Powoli pozbywam się gratów a szkoda jej na złom bo jest w zbyt dobrym stanie i ma przebieg ledwie około 7tys km.
Jako nowa kosztowała 750PLN, co do ceny sprzedaży to do ustalenia ale oczekuję rozsądnych propozycji. Odbiór osobisty Warszawa lub Wysokie Mazowieckie (okolice Zambrowa) bo tam w tej chwili jest głowica, mogę też dowieźć w miejsce które jest na tej trasie.
Poniżej zdjęcia poglądowe, trochę usmarowana bo była przewracana i przestawiana co chwila w inne miejsce. Więcej zdjęć lepszej jakości na priv.

darmowy hosting obrazków

Głowica w dalszym ciągu czeka na nowego właściciela. Zapraszam!

up