[K] Dobre amory do poloneza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie kupie dobre twarde amory do poloneza nie hipolstainy , coś gazaowo olejowego może być KYE EG np albo jakaś podobna półka w rozsądnej cenie nówki.

nic nie wicie nic nie macie ??? A słyszał ktoś o czerwonym krosnie DUO CONTROL ???

Ja jeździłem na takich w szarym, i jak szukasz twardych to nie ten adres.
Może kup teraz dwa porządne, a jak dozbierasz to kolejne dwa. Akurat Bartek chyba sprzedaje swoje przody z łady.

Ja mam duocontrol w swoim fiacie z sprężyną truck. I dla mnie jest twardo - ale nie jezdziłem na hipolsztajnie ani na bilu tym bardziej. Porównanie tylko do serii mam.

http://jacars.pl/

Polecam.Mam w ładziance.
Roibią robotę

no dobra a które amory ze tak zapytam ? te rosyjskie tak olejowe czy co ?

czy bilstein B6 z łady 2105 pasuje do poldka ???? chodzi o przody oczywiscie

Rysunek zapożyczony od fiesta125

[ wiadomość edytowana przez: Piatka dnia 2012-11-23 19:45:26 ]

Ja fiatem już dwa lata jeżdżę na ładowskich.

czyli co mam że przednie są krótkie a w tylnich trzeba dospawać tuleje do górnego mocowania tak ???

na przód zakup z Isuzu Trooper a na tył z bmw e30

A jak chcesz tył twardszy to zamiast e30 kup od mietka beczki (w123 chyba) właściciele e30 je zakładają, bo są twardsze.

o prosze jakie dobre pomysły :] dzieki pana

dobra to przód mam ogarniety pytanie o tył bo mam poldka z nowy typem amora czyli z dwoma tulejami, czyli te co po skosie ida

ŁAda

gregor125, któryś z tych?:
1
2

1 takie mam u siebie.

Jesteś pewny że nie będą za długie?

Raczej nie, tam wymiary są podane.

ruskich jeszcze nie mam za to zakupilem Exel G z KYB do isuzu i procz tego ze sa 2 cm dłuższe , i maja dziure na mocowanie dolnego wachacz fi 12 a nie 10 to wydaje sie że jest dokładnie taki sam sajs...wiec bedzie betoniarnia z przodu ...jutro dostane ruski tył obadam