MotoNews.pl

(f126p) silnik 1050 (wersja 70hp) od 127mkII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze !
Jak w temacie - jestem zainteresowany tym silnikiem .
Czym różni się on od wersji 50hp ?
(Wiem juz że gaźnik to Weber icv34 a nie 32, jakieś inne różnice ?)
Zewnętrznie chyba za bardzo się nie różni ?
Miałby ktoś taki silnik na handel ?

OT: Porthos, ten ci już nie starcza napisz coś o swojej motywacji jeśli możesz

Cytat:
2003-10-04 20:39:40, widynek pisze:
OT: Porthos, ten ci już nie starcza napisz coś o swojej motywacji jeśli możesz

Bo leprze jest wrogiem dobrego
A jezeli mam okazje cos takiego wyczaić to dlaczego nie ?

Ja prawie padłem jak u mnie w łodzi koleś BOBEM !!!!!!"wyr.....ał"FERRARI 360 modene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......coprawda on tam na 1700cm3(boxer chyba)od alfy.........ja też mam taki silnik w garażu......(hehehe)........ jak kupie jeszce jednego BOBA to sie pomysli.....bo mojego mi szkoda...

Cytat:
2003-10-05 12:17:28, ThomasTsT pisze:
Ja prawie padłem jak u mnie w łodzi koleś BOBEM !!!!!!"wyr.....ał"FERRARI 360 modene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......

oczywiscie chodzilo o vmax kaszel oderwal sie od ziemi i poffffffrunal do cieplych krajow PS: ja jednak wole ta ferrarke

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-10-05 12:39:12 ]

maniac kied ty pojawisz sie na jakims spotkaniu jeszcze nikt z klubu ci e nie widział nie wspominając o twoim aucie

a jednak wolę Bobera ...

Cytat:
2003-10-05 13:10:38, lukaszc pisze:
maniac kied ty pojawisz sie na jakims spotkaniu jeszcze nikt z klubu ci e nie widział nie wspominając o twoim aucie

hmm, mam nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni kaszel od ponad pol roku stal na kolkach W ten week przeszedl gruntowna metamorfoze ma juz nowy przedni pas z wycieciem pod chlodnice, podloge bagarznika-troche krzywo wspawana ale robilismy to 1 raz i blotniczek.
silniczek tez jest juz zlozony, razem ze skrzynia

modle sie tylko o lepsza pogode Niedlugo bolid powinien zasoowac Na pewno wpadne sie z Wami spotkac

PS: Czym sie zalewa/smaruje te laczenia-spawy pomiedzy nowa blacha a elementem wspawanym-np. podloga bagarznika ? To cos takiego "gumowego" ale nie wiem jak sie to nazywa... Nie wiem jak to zrobic, aby sie to jak najdluzej trzymalo...