Zamówienia na naklejki!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie tak jak to mam w zwyczaju kiedy 14 osób się zadeklaruje zamykam ankiete. Wygrała koncepcja napisu na czxarną blendę. w stosónku 8 do 6.

Teraz chcę tych którzy nie wzieli udziału o wpisanie się, osoby które wzieły udział w ankiecie i zagłosowały na zwycięską koncepcję uznaje za osoby które już zadeklarowały chęć kupienia naklejki.

Pozdrawiam
Lasombra

Ps. Jeśli ktoś chce wiecej niz jedną sztukę to niech sie zadeklaruje

Co niniejszym czynię !
Zamawiam 2 sztuki (po zimie może się jednak nieco zniszczyć).
Lepiej mieć jedną na zapas, a jak większość z nas tak postąpi to może i cena spadnie ?
Pozdrawiam Henbas.

Dzięki Lasombra za błyskawiczną reakcję !

moze mi to umknelo lasombra..ale jaki jest koszt tej przyjemnosci??

Tak Lasombra, jaki koszt?

Ale w ramach solidarności z klubem zamawiam jedną sztukę

pozdr.

Carbol jest z Wami...
dla mnie dwie sztuki proszę ,
co do ceny to miło byłoby wiedzieć ,
pzdr Jacek.

Nie pamietam na co glosowalem ale jedna sztuke zamawiam. Pieniazki trza przeslac do ciebie, czy moze podczas nastepnego spotknia na torunskiej podrzuce ci je przez otwarta szybe?

Co do zamówień naklejek, kontaktu z firmą PLOTER i zbiórką pieniędzy to zajmę się JA, gdyż pierwsze zamówienie mam już prawie za sobą. Ponieważ tylko Ja i Lasombra zadeklarowaliśmy się na OLBRZYMIE naklejki na górną część tylnej szyby, nasze zamówienie zostało już złożone i czekamy teraz cierpliwie na przesyłkę. Koszt tych DWÓCH naklejek o wymiarach 103 x 17 cm = ok.25pln włącznie z kosztami przesyłki więc koszt jednej małej naklejeczki na czarną blendę włącznie z kosztami wysyłki nie powinień przekroczyć 15pln.

Hejka...
zamawiam dwie naklejki na blende...
pozdrawiam
Pieczara.

Ja zamawiam jedna!!!!

1 sztuk PIĘKNEJ naklejeczki bardzo proszę. Wszystkiego milutkiego!! ...tylko siem nie doczytałem jaki one mieć byc kolor /ja by chciec matowe srebrne albo jasniutko szare!!!-gwarantuje Wam,ze to wyglada o niebo lepiej i niebo mniej wieśniacko niż białe!...jak białe to nie chcem!!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2002-11-15 22:31:52 ]

No ja też jedną zamawiam.

Jak to z płaceniem w stolicy? Łukasz zbiera tak, a jak tak to jak?

No i doczekalismy sie
O ile dobrze pamietam głosowałem tak jak większość, ale tak na wszelki wypadek poproszę o 1 sztukę.

Tak na marginesie jak już naklejki będą na swoim miejscu ciekawi mnie którzy z "esperomaniaków" pierwsi na siebie wpadną OCZYWIŚCIE W PRZENOŚNI!!

Lasombra może mały konkurs o puchar prezesa w w.w konkurencji?? (warszawka miała by duże szanse)

Pozdrawiam G

Lasombra, przepraszam za klopot ale nie bierz mnie pod uwage przy liczeniu chetnych. Milego dzionka/nocy!

http://www.dziewczynyptaszyny.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: Ptaszyna dnia 2002-11-19 22:34:01 ]

JEDNĄ

dziwna sprawa z tym forum..pisalem w tym watku zadajac pytanie ile to kosztuje...notabene lasombra ciagle nie ma odpowiedzi (nie to ze jestem sknera ale lubie takie reczy wiedziec) no dobra ale wracajac do tematu..moj post byl podpisan moim nickiem a teraz jak patrze to zrobil sie z niego anonim..a moze ja juz nie kontaktuje??

Lasombra obmyśla ile % z tej kasy będzie dla niego, a że miał 2 z matmy to tak długo to trwa [Tylko się nie obraź.]

haha po 4 latach studiowania matmy moglbym mu pomoc

też się pisze na naklejkę.
Tylko jaki jest sposób zapłaty?

ehhh nie ma mnie dwa dni i tu juz takie kruczki, dla nie wtajemniczonych wlasnie obmyslam jak objebac was z calej kasy ktora dacie mi na koszulki naklejki itp....
nie wiem czy to jest zalosne czy smieszne...

Ale do rzeczy cena zalezy od ilosci, wiec jak sie juz uzbiera powiedzmy minimum 25 to wtedy zamowie!! i podam wam cene i zaloze konto na ktore bedzie musieli wplacic te pieniazki a ja wtedy podejme te pieniadze i kupie naklejki a nastepnie je rozesle..,. albo jeszcze inaczej: moge zalozyc za was wszystkich ap otem rozsylac za pobraniem (to rozwiazanie jest szybsze).

Pozdrawiam
Lasombra

Ps. Milo mi ze posadzacie mnie o to ze zabieram sobie procent albo ze was okradam... to milo... ale coz w tym kraju jak ktos robi cos dla innych to patrza na niego jak na wariata i doszukuja sie gdzie on tu cos kombinuje... ale coz... taka mentalnosc naszego narodu