Fotki z krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieszczam pierwsze fotki które zrobilem na szybko.
Są małe ale w dobrej jakości !!

Ps. Wysłalem pw gdzie umiescic fotki i zero odpowiedzi ( tam jest za duzo stron ciezko się połapać ) jak coś mozna skopiować adresy fotek i umiescic w tamtym temacie , a ten skasować !!!!

więcej więcej więcej więcej !!!

ps. zrzuć foty z moim bobkiem

[ wiadomość edytowana przez: DamianS dnia 2003-09-28 12:09:46 ]

Na jednym widać mały fragment mojego auta!

ano wiecej fotek głównie z tej wieży ! Bo fajnie te fotki wyszły.
pozdro !

Wszystkei auta uwiecznilem na kamerze .
Jak skończe pisać powgrywam fotki każdego po kolei kto był !!!!

Cytat:
2003-09-28 12:03:52, DamianS pisze:
więcej więcej więcej więcej !!!

Mowisz i masz

TUTAJ

hehe....jest i bandyta

kilka moich fotek, ale musze sie przyznac, ze nic specjalnego tym razem zreszta tak jak moj start w probie...

zapraszam na http://wheels.at/mountez lub bezposrednio tutaj

ps: czuczu: widze ze film zrzucony - z niescierpliwoscia czekam na plyte!

mountez jeden link wogóle nie działa a w drugim nie ładuje do końca kilku fotek

ładne fotki czuczu jak masz jakies moje to rzuc na maila lukaszc@olsza.krakow.pl[addsig]

ZA godzine będzie 9 filmów ze zlotu !!!!
9 przejazdów koniu, szłeps ,lukasz ,widynek ten taki biały w ognie ,bezowy z chromami i jeszcze kilka.
Podam adresy jak tylko będzie - widynek skasowałem szczurową wiec wiesz jak sciagac !!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-09-28 17:54:18 ]

Co sie stawło ze schwepesem ? Przydzwonił gdzieś czy przedasził z odchudzaniem blida ?

Cytat:
2003-09-28 18:43:42, dooh pisze:
Co sie stawło ze schwepesem ? Przydzwonił gdzieś czy przedasził z odchudzaniem blida ?

nie pytaj to poprostu killer

no super - bylem z Łodzi z McQueen'em . .takim żółtym z niby turbiną widynek widział pod schroniskiem . . .. .bylo fajnie .. . nawet mam nalepy . . . .podobalo mi sie . .brawa dla organizatoriow . . . .

No ladnie ladnie. Ja taz mam fotki tylko jest ich okolo 180 i sa wysokiej rozdzielczosci. Pomuzcie je jakos wklecic na stronke. Albo przosze o prywatne zamowienia jestescie wszyscy na zdjeciach.

zmniejsz je do rozdzielczosci 640x480 i slij na klubowy mail albo na koniu@blast.pl - spakuj to jakims rarem czy zipem. postaramy sie je umiescic na serwerze juz niebawem.
widynek walczy z galeria w php i teraz aktualizacja galerii nie bedzie problemem. Tak jak to bylo w htmlu
pozdro

ok. dzieki juz sie biore do pracy tylko to troche potrwa

Filmy !!!!!!!!!

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Adres jest dobry nie ma rozszerzen . twierajcie bestplayerem itp - dzieki temu nie ma problemu z kodecami aha format to mpg otwiera sie cacy filmy waza w sumie 70 mb

Zmieniłem to na linki !!!!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-09-28 20:36:54 ]

mi sie nie otwiera.. :/
dokladny adres jest http://czuczu.neostrada.pl/filmykrk/1.mpg ?!