Szpera do Lady?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
kiedys przeczytalem na forum jakies wzmianki o szperach do Lad, niestety nie moge nigdzie tego namierzyc, a jestem w tej chwili zainteresowany informacjami na ten temat.

Ktos cos wie?

Pozdrawiam Damian

[ wiadomość edytowana przez: damian21214 dnia 2003-10-08 14:09:50 ]

Wspomniane było w wątku o tuningu.
Znalazłem kilka zdjęć, ze szperą rozebraną na częsci. Jeśli by kogoś interesowało, to wyślę na majla.
Pozdro
Janosik

bardzo proszę o wysłanie zdjęć albo przesłanie ich na ftp-a klubowego

Cytat:
2003-10-08 19:17:43, Yanosik pisze:
Wspomniane było w wątku o tuningu.
Znalazłem kilka zdjęć, ze szperą rozebraną na częsci. Jeśli by kogoś interesowało, to wyślę na majla.
Pozdro
Janosik

Ja poprosze

Damian
damian@promarcos.com.pl

ja mam szpere od lady. jest calkiem wytrzymala, wsadzilem ja do dyfra z poldka bo przelozenie glowne jest lepsze i duzo wytrzymalsze.szpera to ponoc kopia fordowskiej, ma komplet plytek i 4 satelity polaczone w parach i wlozone luzno w obudowe, jesli wystapi roznica momentow to wtedy im wieksza ona jest tym bardziej sie blokuje, niestety wada tego jest to ze jak urwiesz poloske to i tak tracisz naped. szpera jest z rallycrosowej lady i ponoc ruscy dalej takie robia. chetnie kupie taka oryginalna ruska. mam fotki szpery ale zlozonej i do tego w moscie z poldka(jest dorobiona nowa obudowa mech roznicowego- i poloski z lady,lekko przerobione).

jak możesz to prześlij zdjęcia

Damianie, myslisz o wstawieniu tego do OBU mostow?

Witam,
Szpery do przodu balbym sie zakladac, moglaby np zaszperowac na czarnym na asfalcie .
Zreszta to tylko przymiarki :d.
Wczoraj znalazlem blokady mechaniczne do Nivy, na tyl i do przodu wlaczane manualnie podcisnieniem, i to by mi pasilo najbardziej, tylko troche drogo.
Znalazlem tez przerobke oryginalnego tylnego mostu na dyfer z ograniczonym poslizgiem, ale wyglada na to ze moga sie dosyc szybko zuzywac kronki .

Damian

P.S. Wlasnie dostalem odpowiedz z firmy ktora zaklada blokady... Cena zaporowa na razie nie do przejscia

[ wiadomość edytowana przez: damian21214 dnia 2003-10-09 10:46:05 ]