[s] Bardzo dużo nowych części do starych Fiatów i Alf

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otrzymałem informację i zestawienie ponad 36.000 pozycji fabrycznie nowych części do starych fiatów z bardzo dużymi rabatami sięgającymi nawet 92%. Średnio rabaty są na poziomie 80%, a części pochodzą ze starych zapasów magazynowych fiata. W związku z faktem, że opisy części w tymże zestawieniu niewiele mówią, proponuję, aby każdy zainteresowany pisał (może być nawet tu w wątku) numery katalogowe części które go interesują. Powiem czy są one ujęte w zestawieniu oraz w jakiej są cenie. Zestawienie obejmuje części począwszy od małych tulejek skończywszy na kompletnych silnikach do Kappy, Tipo, Punto aż do Ducato.

stare fiaty to tipo punto? chociaz w sumie... tipo od 88 roku robili, no nic a w temacie to z ciekawosci numer 7684815

Nie znam nr. katalogowych i nie wiem skąd je wziąć, ale jestem zainteresowany wszelki tłokami do DOHC 84mm. Jakby ktoś znał kod tłoków to byłbym wdzięczny za wrzucenie go tu.

Cytat:
2013-07-05 17:28:16, Bart128 pisze:
stare fiaty to tipo punto? chociaz w sumie... tipo od 88 roku robili, no nic a w temacie to z ciekawosci numer 7684815

Kappa, Ritmo, Regata, Uno.... trochę tego jest, ale twojego numeru nie ma w zestawieniu.W sumie mogę pokusić się o wyfiltrowanie z listy części modeli, które cię interesują, bo widzę, że udzielasz się w tematach starszych części.

EDIT:
Stad możecie ściągnąć plik z zestawieniem części:LINK

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2013-07-05 20:05:31 ]

Speedyshare.com