Zlot klubowy 2013

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witamy.
Szukamy najdogodniejszego miejsca na organizację zlotu klubowego w przyszłym roku, tak aby frekwencja miłośników starych fiatów była jak największa.
Jeżeli macie jakieś propozycję miejsc , wizję typu imprezy , pomocne kontakty to prosze piszcie w tym temacie.
Oczywiście mamy kilka typów ,ale chętnie poznamy Wasze propozycje !

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Klubowy czy ogólny, taki dla wszystkich?

Klubowy i dla wszystkich

Zapraszamy wszystkich, jak zawsze każdy jest mile widziany. Tak więc czekamy na Wasze propozycje...

wakacje, Toruń

camping przy torze kielce podczas ca cup - mozna sie poscigac ale nie trzeba, sam camping jest przyjemny, neutralna odleglosc.
Albo sosina - jak ktos bedzie chcial to i tak przyjedzie, jak nie bedzie chcial to wymowke znajdzie nawet jak bedzie mial zlot pod domem.

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2012-12-01 01:30:46 ]

Kielce, najlepiej w okolicach wakacji. Niekoniecznie z CA - może lepiej samemu coś na torze zorganizować?

gdzie by nie było to pomożemy!
Może faktycznie Kielce?

patrzac na frekwencje na poprzednioch zlotach spotach to nie podejmowal bym sie organizacji wyscigow samemu. Zreszta ca cup jest o tyle fajne, ze jest tez duzo innych aut, duzo sie dzieje.

Zapraszam Panów i Panie 'nieklubowiczów' do zajmowania stanowiska,żeby obraz był jasny dla członów zarządu

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Kielce są chyba najlepszym pomysłem,większość ma równą odległość a możliwość polatania po torze też jest zachęcająca. Na campingu przy torze można się spić i zrobić grilla więc czego nam więcej potrzeba?
WC i prysznice też są na miejscu.

Ja tam wybredny nie bede, gdzie i o której i jade

Byle się z urlopem dziewczyny nie zgrało, bo wtedy to wiecie..siła wyższa

[ wiadomość edytowana przez: madmat dnia 2012-12-02 12:10:28 ]

nie nie wiemy - to dziewczyna nie moze przyjechac?

Cytat:
2012-12-02 13:29:41, jaqo pisze:
nie nie wiemy - to dziewczyna nie moze przyjechac?

hehe ona to nie jest AŻ taką entuzjastką starszej motoryzacji, żeby tłuc sie DF/MF/PN zeby pooglądać inne DF/MF/PN

Cytat:
2012-12-02 11:15:10, HEMIGTX pisze:
Kielce są chyba najlepszym pomysłem,większość ma równą odległość a możliwość polatania po torze też jest zachęcająca. Na campingu przy torze można się spić i zrobić grilla więc czego nam więcej potrzeba? WC i prysznice też są na miejscu.

Biorąc kolegów z pomorza i krainy wielkich jezior nie będzie równo

Nami sie nie przejmujcie i tak z Gie przyjedziemy, a moze ktos inny z 3miasta sie wybeirze z nami w taka podroz ;P
wiec jak dla mnie CA kielce jak najbardziej pasuja w tym roku bylo zajebiscie w przyszlym napewno nie bedzie gorzej

-----------------
Franky Garage

Cytat:
2012-12-02 12:09:05, madmat pisze:
Ja tam wybredny nie bede, gdzie i o której i jade Byle się z urlopem dziewczyny nie zgrało, bo wtedy to wiecie..siła wyższa [ wiadomość edytowana przez: madmat dnia 2012-12-02 12:10:28 ]

jak kazdy przywiezie swoja kobite to one sobie zrobia swoj niezalezny sabacik, nie martw sie o nie

Cytat:
2012-12-02 14:04:19, madmat pisze:
hehe ona to nie jest AŻ taką entuzjastką starszej motoryzacji, żeby tłuc sie DF/MF/PN zeby pooglądać inne DF/MF/PN

Zmien na lepszy model

A jakie są propozycje terminowe lokalizacyjne wsród członków zarządu?

Ps ja miałbym propozycję zorganizowania dwóch zlotów jednego w pierwszej połowie roku i drugiego w drugiej połowie roku

ja jestem za Kielcami wiec moze jeden w Kielcach a drugi w Wyrazowie, dogadac sie z automobil klubem Częstochowskim i przy okazji zawodów zrobić drugi zlot

Tez mi sie wydaje ze najlepiej Kielce razem z CA albo SuperOes (wtedy zrobimy sobie sami klasyfikacje "zabytkow").