MotoNews.pl

Gdzie piaskować [Poznań]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, wie ktos, gdzie piaskują w poznaniu i okolicach? Chodzi o 4 felgi. Próbowałem sobie radzic sam i szukałem, ale nawet "kup auto" nie moge dostać w swoje ręce, a pamietam, ze tam bylo cos takiego zobacze jeszcze jutro na gieldzie - ponoć tam rozdaja te gazetki

Wielkie pozdro 4 all!

Zobacz w Promecie na Starołęckiej - kiedyś tam chyba piaskowali.
A najlepiej otwórz Panoramę Firm, podzwoń i popytaj

Kumpel jedzie gdzies w poniedzilek oddac do piaskowania rame od motoru, spytam go gdzie..

OK! Z gory dzieki. Swoją drogą mogłem pomyslec tez o panoramie ale juz trudno. Czekam na odpowiedz.

POZDRO!

Ile kosztuje takie pisakowanie felg??

U mnie piaskują nawet jest zakład gdzie odnawiają felgi, w poznaniu niewiem gdzie ale chyba tez gdzieś to robią. Na giełdzie kup auto rozdają, poszukaj jeszcze w necie też powino cos byc!!

W necie nic nie ma długo szukałem, ale nie jestem za dobry w tym szukaniu, więc może gdzieś będzie, ale wątpie. "Kup auto" mam i znalazłem zakład renowacji felg, ale zajmują sie alusami. Czy wypiaskują mi stalówki? Bo chodzi o to, czy jest to opłacalne i dla nich i dla mnie. Klakier dobre pytanie. Ile może taka impreza kosztować - 4 stalówki.

POZDRAWIAM

PS. mille czekam na info - THX!

tak pod wieczor bede wiedzial..

Bede dopiero wiedzial jutro jak kumpel z tamtad wroci, bo nie wie gdzie to jest ale osoba z ktora jedzie wie, jak wroci to bedzie wiedzial..skomplikowanie to brzmi

No i jak wygląda sprawa u Was z cenami za piaskowanie?? No i najważniejsze jak potem planujecie pomalować swoje felgi??!! Chodzi mi o stalówki!!

Jeśli chodzi o piaskowanie, to właśnie czekam na odpowiedź - gdzie i za ile. Ale jeśli chodzi o malowanie, to bedzie to tak:

1. Zapodam 2 warstwy gruntokoru C(antykorozja)
2. Następne 2 warstwy specjalnej emalii do felg(srebrnej) malowanie oczywiście natryskiem pneumatycznym.
3. Zależnie od efektu koncowego moze jeszcze bezbarwnym.

mille dlaczego jeszcze nie dałeś odpowiedzi?

jo wszystkim , piaskowanie felg u nas w Poznaniu rzaden problem poprostu , na ulicy Romana maya (wjazd od ulicy starołęckiej ,tam gdzie ścieki szambonury wylewają ) znajduje się warsztat piaskujący fele stalowe ,aluminiowe poprostu piasek to ich żywioł.

Qrde dzięki Przemol!!!

Już drugi raz mi pomogłeś!!!

Royber wielkie sorry ze Ci nie pomoglem, mialem przez pare dni problemy z kompem i bylem przez to odciety od netu..Zreszta i tak sie nic konkretnego ni dowiedzialem to piaskowanieo ktorym Ci mowilem to niestyty nie "uslugi dla ludnosci" ale dla znajomych i to nie moich tylko kumpla kumpla wiadomo jak to jest..
ale widze ze juz Ci Przemol pomogl..troche nas tu malo z Poznania i dlatego pozniej malo kto wie co i gdzie...