[S]Zamówienia na duże koło pasowe do Fiata 126p 1:1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zbieram zamówienia na duże koła pasowe do Fiata 126p, przełożenie ok. 1:1, pasuje na paski z zakresu 875 - 888.

Regulacja naciągu paska odbywa się tradycyjnie poprzez podkładki.

Duże koło służy:
  • Zmniejszeniu obrotów wentylatora/zwiększenie efektywności jego działania w zakresie wysokich obrotów.
  • Korzystniejszemu przełożeniu z jakim pracuje alternator w celu osiągnięcia większej mocy (mniejszemu oporowi jaki stawia wentylator/alternator)
  • Przedłużeniu żywotności wentylatora (mniejsze obciążenie łożysk, mniejsze obroty, mniejsze bicie źle wyważonego wen).
Cena 169zł + wysyłka. W cenie nie ma paska.
Kurier 16zł, paczkomat 11,5zł, odbiór osobisty w Łodzi 0zł.
W kurierskiej paczce można wysłać parę kół (wysyłka zbiorcza)

Chętni :arrow: maxx@terytorium126p.pl (nie poprzez PW)

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2013-11-25 15:17:19 ]

Drogo.

Trudne początki...

bez przesady uważam że cena nie jest zaporowa, jak na takie wykonanie i materiał z jakiego to zrobiono.
Podejrzewam że zarobić na tym trudno...

te koło jest dzielone więc cena nie jest aż taka z kosmosu. skończyły się czasy gdzie materiał był za flaszke a za piwo się toczyło

Zajebiscie ale dział kupie sprzedam jest gdzie indziej.

Kopi oferuje podobne koła, za niższą kwotę, dlatego napisałem, że drogo, a nie wyliczałem z cen materiałów i robocizny.

Moim zdaniem to dobra cena u mnie macie po 130 bo to po znajomości dla forumowiczów. A tak naprawdę 130 to jest cena za materiał i koszt wykonania.

Drogo nie jest tym bardziej ze godzina tokarki kosztuje od 35 do 150 zł. tutaj jeszcze trzeba użyć frezarki i podzielnicy do otworów, no chyba ze to na cnc to już tanio jak barszcz.

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2013-10-23 06:56:38 ]

Widać że tu sami rajdowcy siedzą bo na innych forach nigdzie nie uzbierało się 8 postów

W tej chwili ze wszystkich for mamy zebrane zamówienia na 9 sztuk. Pojawiła się opcja że jak dobijemy do 15szt. to zbijemy cenę na wszystkie koła do 139zł.

Obecne zamówienia przetrzymam jeszcze przez 2 tygodnie. Także jeśli ktoś się wahał to może się teraz skusi.