BRAĆ CZY NIE?OTO PYTANIE...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM.MAM PYTANKO DO WAS....MAM DO KUPIENIA FOTELIK BI-MARCO MODEL A.....CENA....ŚMIESZNIE NISKA....TYLKO JEST PROBLEM....MOJA BESTIA JEST DALEKO ODEMNIE I NIE JESTEM W STANIE SPOJRZEC CZY TEN FOTEL TAM WEJDZIE.....MAM KLATKE PODOBNĄ DO RAFALAMAXI.....PROSBA....CZY MIELISCIE KIEDYS TAKI FOTEL W MALCU...JAKIE MACIE Z TYM DOŚWIADCZENIA...NIE WALI O DRZWI?BOJE SIE ŻE BOCZNE ZASTRZAŁY UNIEMOŻLIWIĄ MI WŁOŻENIE TEGO FOTELIKA....

Mysle ze nie powinno byc problemu... takie moje zdanie

nie bedą za szerokie?no i te boczne górne zastrzały(podpurki...)

ja jak mialem malucha z klatka i zastrzalami bocznymi to kubelek mi wchodzil bez problemu. Jak wyglada model A w porownaniu do B? bo szczerze mowiac jeszcze nie widzialem

http://haakon13.webpark.pl/zd.htm
zdjęcie 2 i przedostatnie....duży trochę jest nie?

a najlepsze zdjęcie to 1....

skoro cena smiesznie niska, bierz "w ciemno"
jesli nie beda pasowac - zawsze mozesz sprzedac,

jestem pierwszy w kolejce!

no teoretycznie masz racje.... ...ale fajny jest i mi zależy...

Tak jak mountez napisal bierz jesli sie oplaca moze akurat ci podejdzie a jak nie to napewno chetnych na odkupienie go nie zabraknie

Ja mam dosc szeroki fotel i w widocznym miejscu opiera sie o drzwi.
Ale tak jak poprzednicy napisali wez go i przymierz a jak nie przypasuje na pewno komus opchniesz

Ja bym brał i sie nie zastanawiał!! Skoro cena jest śmiszna to nie ma sensy sie zastanawiać!! A kubeł zawsze dopasujesz bo bolida!! To jest moje zdanie.

ja siedziałem w takim fotelu w maluszku. po prostu masakra, nie zapomnę nigdy tego uczucia co ciekawe, fotel był lepiej wycentrowany względem kiery, niż inne znane mi kubełki

A ze tak powiem nawet jak bedzie sie opierał o drzwi to trudno.
Tapicer w 10 minut zrobi że kubeł nei bedzie sieopieral na górze o drzwi .
Nie naruszy konstrukcji a efekt super - c są zbyt małe nie ma jak a.