Plastikowe nadkola-tyl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Choc mamy pelnie lata to czas pomyslec o zimie...Bylem w serwisie i w kilku sklepach z czesciami do Opla, pytajac sie o nadkola do Omy-tyl...Powiedziano mi, ze nie ma na rynku oryginalnych i rzemieslniczych nadkol na naszych skarbow Doradzono, abym poszukal sobie jakiegos zamiennika z innego samochodu....
Moze wiecie jakie nadkola moga byc kompatybilne z naszymi blotnikami....
Pozdro....

Od Cinquecento

Nie oszczedzaj na Omesi...

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-07-31 01:32:37 ]

Dobra... koniec jaj !! Mnie tez to interesuje bo moje plastiki popekaly.

Taaaaaaaaa bez jaj mnie też to interesuje tylko że do A no i do półokrągłych nadkoli bo po Augustowie stawiam do blacharza.

Napewno widzialem w tamtym roku na giełdzie w Lubiniu/k.Legnicy i we Wrocławiu tego samego producenta ,ale go nie zapamientałem cena była 60zł w dodatku gosc zapraszał na przyszłosc do siebie bo bedzie miał do modelu A podłoge pod silnik.
Więcej szczegułów nie pamietam i bardzo załuję oraz prosze o wybaczenie!!

http://www.automotosklep.home.pl/ widziałem do A, ale nie znam szczegółów czy na pewno jest dostępne...

pogrzeb w moich starych postach - pisałem tam chyba rok temu o nadkolach, podawałem tez namiar - teraz juz nei pamietam co i jak - zamówiłem telefonicznie u producenta przysłali mi - chyba kosztowały 60 pln/para. Mam załozone i nei narzekam
Ale rzeczywiscie - jest taki gosc na giełdzie w Legnicy, który to sprzedaje - ma własnei od tego producenta
A wiesz jak znalazłem te nadkola ? Zapusciłem wyszukiwarkę
Spróbuj, na www jest wszystko do odkopania !

Ja kupowałem na giełdzie w Lubinie używki po 20zł.
A ten gościu co ma nowe jest zawsze na giełdzie.

Chyba przewalilem juz caly polski internet w poszukiwaniu tych nadkol i bez efektu

zapomnialem napisac, ze trza szukac na forum Opel Klubu

Wysłany: 2002-09-06 10:53:14

Hi !
Widzę, ze wiele osób skarży się na zgnite nadkola tylne w Omedze.
Ja po remoncie swojej postanowiłem załozyć plastikowe nadkola.
Oryginalnie Omega ich nie ma. Ma tylko z przodu.
Gdzie kupić ?
Spróbujcie w firmie Florimex pod Warszawą. Mieli zacząć je robić, nie wiem czy juz mają w ofercie. Ich stronka : WWW.FLORIMEX.PL
Mnie skierowali do jakiejs innej firmy, która je miała. Niestety nie pamiętam nazwy ani namiarów.
Ale jak ktoś chce niech zacznie od kontaktu z Florimexem.
Koszt znikomy - zapłaciłem coś ok 60 pln za parę
Powodzenia !
Pozdro.
------------------------------------

JJJJJJJJaaaaaaaaaaaaaasne są do Omegi nadkola. Może ktoś wysmaruje jakiegoś mailado tej firmy z podziekowaniem ze nawet są dość nie drogie.

Qrwa ZNOWU NIC....Co sie dzieje? Naprawde nie ma zadnej firmy, ktora by robila nadkola do naszych aut????

Witam jestem nowy na forum mam ome a 2,0 i od pół roku trochę przy niej już robilem. W zeszlym tygodniu kupilem na gieldzie w Gliwicach nadkola do tylu prosto od producenta 30 zł para jeszcze nie zalożone ale pasuja jak zaloże to dam znać

jak ktos kupil nadkola od producenta to tam na pewno sa jego namiary,moglibyscie podzielic sie z kolegami bo w 3-miescie ciezko je dorwac a by sie przydaly

No ja kupiłem ale jedyny namiar na tego gościa to giełda w Gliwicach dokładnego adresu nie znam Pozatym to wczoraj zakładałem te nadkola pasują ale trzeba się trochę namęczyć z ich zamocowaniem

Witam

Zajżyjcie Panowie tutaj
http://www.automotosklep.home.pl/cgibin/shop?info=IQ1AX100&sid=65a22e42

Pozdrawiam
Edmund Dantes