Pilnie kupie przedniamszybe do Fiata 124 sport coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule potrzebuje takiej szyby,prawdopodobnie taka sama jest w każdej serii.Moge zamienic na inne części do dohc oraz 125p.

Cytat:
2014-06-15 22:51:28, Leonek29 pisze:
Tak jak w tytule potrzebuje takiej szyby,prawdopodobnie taka sama jest w każdej serii.Moge zamienic na inne części do dohc oraz 125p.

Jak ja szukałem to namierzyłem jedną w holandii lub belgi - koszt to było coś ok 1600zł. Jak znajdziesz jakieś tanie źródło to daj znać.
Co ciekawe jak wyciągałem szybę z AC to była wsadzona na uszczelkę jak w 125p, za to we wszystkich CC miałem wklejaną - ale fakt że wymiarami i kształtem są takie same.

Chyba że chcesz moje dwie 124sc i dwie dobre szyby ;]

ps Pokaż zdjęcia Twojej czwórki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Upewnij się jak to jest z tymi szybami, może Ci pomogę. Podeślij mi na bing17@o2.pl fotki szyby jakiej szukasz.

[ wiadomość edytowana przez: bing17 dnia 2014-06-15 23:11:32 ]

Auto jesli kojarzycie z Alledrogo ,srebrny to moje auto,juz sprzedane. Człowiek,któremu sprzedałem,chce wymienić szybe,poniewaz ta rozkleiła sie warstwami i jest zaparowana w rogu.Szyba jest taka sama w kolejnych seriach 124 sport,oczywiście różni sie od Spider-a.

Mar125 a w jakim stanie masz te SC ,może ew.chcesz sprzedać na części,potrzebne jeszcze listwy progowe zewnętrzne.