[S] Seryjne części i rajdowe Do Fiata 126p FL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie mam na sprzedaż kilka fantów takich jak:

-silnik seryjny,kompletny,wydech michael ejector blachy pomalowane w fioletowy kolor po przebiegu 25 tys.km cena 250 zł mogę sprzedać bez wydechu będzie taniej,

-fotel kubełkowy z mocowaniami w dobrym stanie, nie popękany, 1 przetarcie wszystkie przelotki cena 200 zł do negocjacji,

-2 pasy szelkowe Sparco 3 pkt. mocowania do specjalnych śrub z oczkiem,kolor czerwony stan bardzo dobry cena 200 zł do negocjacji,

-pasy Racing 3 pkt. używane 4 miesiące stan bardzo dobry,kolor czarny cena 60 zł

-skrzynia biegów seryjna,kompletna tak samo jak silnik przebieg 25 tys.km cena 100 zł

-wiązka elektryczna z FL cena 50 zł

-amortyzatory gazowe Flennor ( przerobione z innego samochodu prawdopodobnie z fiata Bravo,Punto ) bardzo twarde + poliuretany 16 szt., przebieg nieduży ok.1 tys.km cena 350 zł

-kierownica z obsadzeniem skórzana, średnica 35 mm, przycisk klaksonu, stan bardzo dobry cena 80 zł

-2 naby, jedna z Forda Fiesty Mk 3, druga chyba do fiata 126p bądź Fiata CC cena 20 zł za sztukę

-drzwi prawe/lewe czerwone zdrowe bez rdzy,kompletne 60 zł

-szyby tylna,tylne boczne,przednia z naklejką "POLSKI FIAT" cena do ustalenia

-fotele ST czarne + kanapa tył stan dobry bez przetarć itp. cena 100 zł do negocjacji

-wiele innych części z seryjnego maluszka np.podsufitka,wykładziny,lampy.klosze itp. Śmiało pisać i pytać może akurat to posiadam.

Zdjęcia wstawię jutro, ceny do negocjacji, możliwość wysyłki.

[ wiadomość edytowana przez: szczypka112233 dnia 2014-06-07 20:44:22 ]

Klepie drzwi lewe.Daj kontakt to się dogadamy dokładnie.

Foto kubła jakieś? Naba rozumiem, że od FL tak? czy elegant?
Pozdro.

Zdjęcia wstawię dziś.Co do naby popatrzę na nią i powiem na jaki jest to wieloklin chyba na średni ale upewnię się i napiszę

Kilka zdjęć:

Drzwi prawe/lewe sprzedane.
Co do naby to jezdziła w FL

Biore nabe FL i kierownice

Jeżeli naba ma drobny wieloklin to ja też jestem chętny.

up.

Nowe ceny:
silnik 200 zł
kubełek 150 zł
pasy sparco 150 zł
pasy racing 50 zł
skrzynia biegów 80 zł
amortyzatory i poliuretany 300 zł
kierownica 80 zł
akumulator 80 zł

I kilka nowych gratów
tylna belka czerowna z FL 40 zł