Serdecznie witam wszystkich forumowiczów.... i od razu pytam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej ! Jak widać jestem tutaj nowy, mam nadzieje, za zadomowie sie tutaj na dobre. Mam do Was pytanko: czy wie może ktoś, jaki rozstaw śrub, średnicę piasty i ET mają felgi do nowej toyoty avensis? Przy okazji chciałbm zasięgnąć jakieś porady, w sprawie wzmocnienia mocy silnika w toyocie paseo. Dla mojego przyjaciela Konrada (Carina GTI) i dla Przema, dzieki którego pomocy udało mi się dostać silniczek do mojego wozu.

Ten teges nie chce nic mowic ale jest tui specvjalny dzialik-"Dzien dobry jestem nowy" eheh witam witam cie jasiu ale furka to bardzo fajna pozdrowka P.S. wreszcie sie zalogowales Jasiu ehhe

nie wiem jakim cudem temat został utworzony dwukrotnie - sorki za zamieszanie. Moze mi ktos powiedziec, jak sie tutaj kasuje tematy? Mozna samemu, czy moze to zrobic tylko moderator? Pozdrawiam.

musi to zrobić moderator więc następnym razem w imieniu administratora, moderatorów i klubowiczów proszę uważaj - bo robi się "bajzel"

a tak ogółem to siema

niom trzeba utworzyc jakis regulamineki by zapobiec przyszlym wypadkom przy pracy(typu jak chcesz sie przywiatc-to ..., jak chcesz cos tam-to.... i bedzie czarno na bialym )- popieram cie Kruchy, no to coz witamy kolege!!

a ja witam kolegę i pozdrawiam

Witam witam!!!!

Fajna Toyotka, ale chyba dość rzadka? Skąd żeś wytrzasnal takie cóś?

zgaduję że z rynku...

niom kolega sie postaral w porownaniu z tym jak wczesnije wygladalo wizualnie to niebo a ziemia!!! Moze kolega podesle jak a zmodyfikowal?? ehehe pozdrowka all

Fajny furak... coś wiecej może o silniczku, oryginalnym, zdobytym......

Cytat:
2003-10-04 17:32:16, Kruchy pisze:
musi to zrobić moderator więc następnym razem w imieniu administratora, moderatorów i klubowiczów proszę uważaj - bo robi się "bajzel"

a tak ogółem to siema

Kruchy, no więc to jest tak: piszę już od paru lat na kilku innych tematycznie forach dyskusyjnych i zazwyczaj istnieje możliwość usunięcia tematu. Co do samej treści, to ten post nie miał jedynie nieść przesłania: "hej jestem tu nowy, witajcje". Główną moją intencją było zapytanie o felgi do noewj toyoty avensis. Zaś o przeróbkach, wspomnianych przez GTI wspomnę, jak tylko będe miał troszkę więcej wolnego czasu.
Pozdrawiam.

Z tego co sie dowiadywalem to rozstaw srubek 5 x 100 a ET 35

Witam Witam.