Czy ktos ma...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...nakladke na koncowke basowa???

niestety nie mam - ale podobno są takie nakładki przyspawywane do tłumika dają wtedy... basowy dźwięk - na ile to prawdziwe??? - nie wiem

ciekawe czy sa takie zdejmowane

.... i żeby jeszcze brrrżęczała - chiba nie ma

chodzi o male basy za mala cene

małe basy to samemu można brrr

ale chyba poza taką spawaną - to jeszcze tylko zmiana tłumika

no trudno zadowole sie naklejkami

a czy ktos przyciemnial szyby w yaris....chodzi mi o 3d i tylko tylna i tylne boczne... ile to moze kosztowac

przepraszam ze sie wtrace w ten dialog ale widzialem koncowke zdjemowana na opaske poza tym co to za problem ewentualnie przerobic by byla na opaske??? buczaca koncowka rzecz jasna

zależy czym folią, piecowo???

było to gdzieś na forum...
...
...
...

loading....
jak masz wolny czas to poczytaj:

Piecowe przyciemnianie szyb????
Przyciemnianie szyb?
przyciemnianie szyb i iluminacja podwozia
Przyciemnianie szyb w Yarisce

i to wszystko co żem znalazł

dzieki ale moze ktos sie odezwie kto to robil i poda jaka kwote

jakieś 500zł z tego co pamiętam (folią) - no chima że sam sobie zrobisz - to wtedy tylko koszt folji (jakieś 50 - 70zł i sporo czasu)

co do cen końcówek to popatrz w pierwszym z brzegu sklepie tuningowym, ja akurat nabyłem tutaj i jestem zadowolony, nie wiem jak ze zdejmowalnością, bo mam cały tłumik, ale powinno to być proste dosyć
ten koleś akurat oferuje trzy stopnie głośności czyli cywilny, pośredni i pełen wyczyn
ja mam cywilny bo cenię uszy swoje i innych, cywilność objawia się tym, że ładnie mruczy, szczególnie na wolnych obrotach i ssaniu, a od średnich obrotów już go słychać, a na pełnym reblu ładnie, potężnie wyje, ale bez przesady

niop mi tez robili jeszcze w trojeczce schmelzwagen (bez urazy KrzysioVW) i 450 zeta z pasem an przedniej szybie gratis