CHAT!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie wszystkich kolegów!!!!!!!!

Panowie tak zacząłem obserwować ten nasz chat i stwierdziłem że częściej on jest nieczynny niz czynny. W związku z tym mam pewna propozycję. Ja od dłuższego czasu kontaktuję się ze znajomymi z różnych stron świata za pomocą programu CuWorld. Programik jest pierwszorzędny obraz i dżwięk w jednym. Wszystko hula płynnie a rozmowa jak przez telefon. Jest wprawdzie pewne ograniczenie związane z przepustowością łącza tzn. te 128 kbps trzeba mieć na zwykłym modemie nie próbowałem bo nie posiadam. Ale sam dżwięk idzie bez problemów zę kolegom rozmawiałem, który posiadał zwykły modem. Progsik nie dyskryminuje użytkowników z lanów pod NAT-em także każdy może się wbić i nawijać. Zabawa przednia!!! Zainteresowanych odsyłam na stronę producenta http://www.cuworld.com/ wystarczy podczas rejestracji podać prawidłowy mail bowiem na nie przesyłają kod aktywacyjny. Zainteresowanych zaraszam.

Pozdrawiam

Jest jeszcze inny podobny darmowy program do mówienia i widzenia się przez internet"PALTALK'.Sam z niego korzystam.Można założyć i nadać nazwę własnego zamkniętego pokoiku (wejście tylko po wpisaniu hasła).Na moim łączu 64kbs bez problemu rozmawiam i korzystam z kamerki.Sciągnijcie sobie download i przekonajcie się.Ale byłoby fajnie gdybyśmy mogli na żywo rozmawiać i widzieć się .Acha,podczas rejestracji również trzeba podać prawdziwy email ,ponieważ przyjdzie kod aktywujący.Zapraszam na polską stronę tego programu.
http://chat.hostplus.net/ABC/

Również korzystam z tego progsa

Pozdrawiam

Siedzi " cala banda " na forum a na chata nikt nie wpadnie

sluchajcie chat juz dzila od kilku dni bez zazutu to moze wreszcie ktos na niego zajzy cooo?

No i gdzie jestes Gepard ??

Godzina jak widać, 7 userów a na chacie pustki że aż zgrozą wieje

Ludzie gdzie jesteście tam są pustki !!!

Może się czepiam ale własnie rozmawiamy sobie z Sagittario a Ciebie nie ma..........

Sorki ale wyszedłem, a wiadomość od Ciebie dostałem dopiero teraz byłem znowu ale pusto

Ilekroc tam wchodze zawsze jest pusto ...Raz tylko widzilaem tam pare osob, ale bylo to dzien przed wyjazdem na zlot....Pozatym CIEMNOSC WIDZIALEM

Cześć, czy chat znowu padł ??? , bo u mnie wyskakuje brak połączenia z serwerem

Wiecie, kiedyś była taka fajna tradycja na forum......... jak ktoś był on-line to w drugim oknie miał otwarty chat (przynajmniej wieczorem)..... a teraz

Psiakrew , jakie to swojskie, wszyscy niby widzą problem, radzą, proponują, ale sami mają to w nosie. Znow nikogo na czacie, a frekwencja spora.
Przyczyna dla mnie jest jedna, po prostu nie mają ochoty na zamienienie nawet paru zdań z kimkolwiek.
A może się mylę?
Janisz

Zastanawiałem się nad przyczyną mojego rzadkiego zaglądania na czat. Doszedłem do wniosku, że ludzie go nie lubią bo drętwo działa. U mnie (SDI) otwieranie okna + inicjowanie jakiegoś tam apletu do momentu kiedy pojawi się wszystko co trzeba trwa ok 20-30 sekund. Przez modem zapewne jeszcze dłużej. Trudno więc jest tak po prostu na moment zajrzeć na czat. Nie każdy też ma miejsce i chęć trzymania stale go w oddzielnym oknie. Ja podczas pracy mam otwartych kilka okienek i dodatkowe jakoś mi nie leży
Szkoda że GG nie oferuje czata z prawdziwego zdarzenia. Byłoby najwygodniej.

a moze dalo by sie na dole pod forum jakos wyrazniej zaznaczyc kto jest na chacie bo to zaznaczanie myszka nie zawsze u mnie dziala czasem pokazuje ze ktos jest a w rzeczywistosci pusty czat

moze dalo by sie np nicki osob bedacych na chacie zrobic czerwone wtedy po wejsciu na forum kazdy widzialby kto jest na chcie

i znów sam tam kwitne..

A my z Dramarem siedzimy i kwitniemy?

Zalogowani klubowicze(7)
...a na chat to nikt nie wejdzie, jedynie Prowo wpadł i wypadł bez słowa

Bo ja na razie umiem tylko wpadać i wypadać - jeszcze się nie nauczyłem jak konwersować

A najlepsze że to prawda!
Wszelkie wasze instrukcje chętnie przeczytam

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-09-08 15:05:28 ]