MotoNews.pl
4 Lpg - za litr ?? (85404/0) - NT

Lpg - za litr ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ekspluatujac auto na lpg zastanawia mnie zdecydowany spadek jego ceny
w gdansku 1.59 zl .
jak jest u was ????????????

tez spadlo - bylo juz po 1.98 a dzis lalem tez za 1,59 z tego co mi wiadomo na pewnej stacji gazowej w drodze do Belchatowa kosztuje 1.39 - i to nie zaden syf !!

u nas bylo jakies 2.10 i spadalo przez ostani czas. najtanszy jaki widzialem to 1.77. a jak zapytalem kolesia co sie dzieje ze gaz tak tanieje to uslyszalem " ku... konkurencja " a gdy grzecznie zapytalem czy jeszcze bedzie taniej to popatrzyl na mnie krzywym zwrokiem i powiedzial "zobaczymy" takze mysle ze jezeli gaz spadlby do 1.40 to byloby zajebiscie

we wrocku widziałem po 1,59

Białystok-1,59.Choc podobno jest tez po 1,56(informacja niepotwierdzona na 100%)

Ja na Slasku najtaniej tankowałem 1.68

Ja dzis widzialem w Łodzi po 1,60. Ale myslalem ze to albo sen, albo ze jeszcze nie wytrzezwialem . Ale skoro inni tez to widzieli ... to jutro dzwonie do kumpla niech mi zalatwia reduktor i mixer pod weberka zamawia (mowie wam, to sprawa wielkiej łapy )

a u mnie w opolskim , mianowicie w Kędzierzynie Koźlu i okolicach min cena za jaka tankowałem i widziałem 1.77zł a na shelu w Kedzierzunie 1.89zł - chyba troche przesadzaja...

hehe to ze gaz tanieje to nie wina konkurencji, tylko rafinerie popuscily z tonu, w Jastrzebiu mozna zatankowac gaz za 1.50 a to jest gaz zimowy, czyli letni jeszcze pojdzie w doł...

u mnie też w ciągu 2 mc ceny spadły o 30gr do poziomu 1,79. Ale powiedzcie zy zauwazyliście tę różnice w przebiegach bo ja w ogole.

Ja widziałem w Łodzi "na mieście" nie jakichś obrzeżach gaz po 1.55 pln. Tanio jak barszcz, w porównaniu do cen 1.97 jakie zaobserwowałem jeszcze niedawno w tym samym miejscu.

eeee to ja mam najlepiej jedyne 1,53 za litr

w toruniu jest na BP i Shellu po 1,69...
a na takich malutkich stacyjkach gdzie tylko gaz jest to mniej..po ok. 1,55

A w Kraku dalej drogo...1.75

Cytat:
2005-03-03 19:19:41, Wujek-Kajtek pisze:
A w Kraku dalej drogo...1.75

kajtek gdzie to taka cena???? ja najtanszy widzialem po 1.77 ns stacji kolo gieldy na balickiej... zreszta 1.77 to i tak lepiej niz 2.00 takze ja nie narzekam oby bylo jeszcze taniej

Pod wawą na małych stacyjkach po 1.57 (tylko nie wiem czemu na prawie kazdej stacji jestta cena a na szyldach pokazuje 1.60) a na większych stacjach różnie ale 1.75 nie przekracza i tak najlepszy gaz na okolicy mają u nas na stcji rafinerii i co odziwo tani bo 1.59
pozdro

Na Makuszyńskiego 1.73 zł

Możecie mi powiedzieć czemu nawet p#$%#a stolica ma tańszy gaz niż Kraków???!!!

Krosno
ceny od 1.70 do 1.88
zależy jaka stacja

Cytat:
2005-03-04 18:38:58, Wujek-Kajtek pisze:
Możecie mi powiedzieć czemu nawet p#$%#a stolica ma tańszy gaz niż Kraków???!!!

ekhmmm zadziwiajacy poziom wypowiedzi