| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2015-01-12 20:34:01 postanowiłem wystawić oficjalnie moją siódemkę na sprzedaż, cena 6tyś do negocjacji
większość informacji można znaleźć w temacie 127 W cenie daję drugi orginalny silnik ze skrzynią 4 z przebiegiem poniżej 100tyś, praktycznie kompletne wnętrze po za wykładziną i podsufitką (jest skorupa wystarczy położyć nowy materiał) uchylne tylne szyby, i wszystko inne co do tego czas się uzbierało. Niedawno auto przeszło przegląd i normalnie jeździłem do pracy (awaria dupowoza) niestety gdzieś uciekła iskra, w tej wyeliminowałem cewkę, został czujnik wału do sprawdzenia, jak będą osoby chętne to będę do tego zaglądać. Wyposażenie i modyfikacje można przeczytać w temacie, do zrobienia napewno jest lakier nie ukrywam że są miejsca gdzie nie było najlepiej zabezpieczone i rdza wychodzi, przy większości miejsc raczej bez spawania, ale nowy lakier po całości to raczej konieczność jak ktoś chce mieć ładnego fiacika. Dużo pracy zostało przy nim zrobione ale więcej stoi niż jeździ od zmiany silnika przejechane 2,5tyś km, nie chce sprzedawać do byle kogo może ktoś z forum go przygarnie. |
bing17 FSO 125p Łódź | 2015-01-17 20:52:35 Te 13 calowe motyle co na nim były są na sprzedaż ? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2015-01-18 19:18:21 raczej zostaną u mnie chyba że chcesz brać razem a autem |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2015-02-16 07:40:01 wszystko naprawione, wczoraj odpaliłem więc można wsiadać i jechać.
Czekam na propozycje cenowe, można kupić w różnych konfiguracjach. |