12.10.2003 zlot w KATOWICACH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. W dniu 12.10.2003 w KATOWICACH BYTKOWIE odbedzie się zlot autek tunigowanych, dziwnych, car audio. Impreza odbywa sie co roku i co roku ma wiecej zwolenników. Ja osobiscie uczestnicze w niej od 4 lat i zachęcam inne KLUBY do tej wspólnej imprezy. Są to TARGI MOTORYZACYJNE które odbywaja sie od 8-12.10.2003 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA TĄ IMPREZE i oczekuje wielu 126,125 i inych fiaciorów. Mój klub www.mtc.prv.pl pisze sie na to i bedzie w tej imprezie uczestniczył. Nie ma sie nad czym zastanawiać tylko przyjeżdzać całą ekipą jescze raz ZAPARSZAM!!!!

czy będa tam jakieś kręciołki ???

w który dzień najlepiej przyjechać ???

Wszyscy przyjeżdzają 12 bo to w ten dzień jest ta impreza tuningowa,dziwadeł, car audio.

Ej chopaki co taki mały odzyw nie jedziecie czy co ????

Cytat:
lukaszc Wysłany: 2003-09-27 19:02:35

czy będa tam jakieś kręciołki ???

Wlasnie? Beda?

jest tam duży placyk wiec mozne sie kręcić do zajechania !! nie ma na co czekać tylko trzeba przyjeżdzać !!!! ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Ja bede jak co roku. Proponuje spotkanie pod M1 w Czeladzi dla ludzi jadacych od Łodzi/Wa-wy/Czestochowy. Godzine sie jeszcze ustali.

dobry pomysl tak jak w tamtym roku spodkanie pod m1 mi pasuje

O której chopaki bedzie pod TARGAMI ??? i ile bedzie autek z tamtych stron ???? juz coś wiadomo ??

Z tego co pamietam pod M1 spotkało nas sie ok 30 aut. W tym roku napewno z Siewierza bedą 3.

o której bedziecie w katowicach przed wzjazdem na targi ???

Nio ja w tamtym roku bylem tylko peugocikiem a teraz chetnie pojade swoim kaszalem. Tylko mapiszcie czy ktos jedzie z Krakowa jak tak to o której i o której mamy byc pod tym M1???

http://www.autosalon.mtk.katowice.pl/imprezy.php

wlasnie jedzie ktos z krk?

ludzie musicie przyjechać na tą impreze bo ona jest raz w roku wiec do dzieła szykować maszyny i przyjeżdzać !!!!!

ja jeszcze nie wiem jak bede mal zajecia (sobota, niedziela) , ale to sie okaże 4.10 wiec zobaczymy

ja moze wpadne tylko nie wiem czy zdaze naprawic moje przecieki w maluchu mysle ze jakas mapke zapodacie

Chopper ja jade do Katowic. Proponuje sie spotkac na stacji bezynowej kolo MACRO na trasie wylotowej na Katowice- Olkusz. Tylko nie wiem o ktorej bo nie wiem o ktorej mamy bys pod M1 w czeladzi ??

moze jedziecie trasa krakow katowice przez olkusz moze bym sie dolaczyl w olkuszu

Postaram sie zalaczyc mapke to sie jakos zdadamy i z Olkusza pojedziemy razem