[K] Cześci z komory silnika lancia dedra turbo/integrale

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję paru gratów spod maski od dedry turbo lub integrale:
- Puszka filtra powietrza + przewody powietrza
- Intercooler z wszystkimi przewodami i blachą mocującą (blacha najlepiej od wersji z klimą)
- przepustnica
- odma, rurka smarowania turbospreżarki
- blacha na grodzi do której mocowany jest mapsensor + zaślepka plastikowa na to

z wersji integrale:
- początek wydechu (pierwszy odcinek za turbosprężarką) - może być w nienajlepszym stanie - choćby na wzór

Kontakt: PW, 886877930, tadzik128@wp.pl

na olx facet ma takie dwie na cześci i jest jeszcze jedna cała na sprzedanie.
więc zajrzyj tam i podzwoń

Gadałem z nim, ale dość śliskie jest to ogłoszenie. Auta są wystawione i w PL i w DE z tymi samymi zdjęciami. Okazało się, że stoją jeszcze za granicą i dopiero po wpłacie zaliczki może je przywieźć...

Pojedynczych cześci póki co mówi że nie sprzedaje, ewentualnie cały komplet na SWAP. Póki co szukam jakiejś innej opcji.

Aha no cóż tego nie wiedziałem wiec sorki.
co do intercoolera to w oryginale jest ten sam co w dieslu więc wiesz co do węży od niego to nie jestem pewien ale może być ze też są te same... chociaż nie bo diesel ma turbo od strony grodzi a benzyna od strony chłodnicy ale zawsze można pomyśleć a co do innych gratów dam Ci numer na priv do człowieka który może chcieć sprzedać takie części

Dzięki!
Jutro bedę sie do Niego odzywał. Intercooler to najmniejszy problem. Chyba we fiacie coupe też taki był.

Cytat:
2015-09-15 16:06:01, tadzik128 pisze:
Gadałem z nim, ale dość śliskie jest to ogłoszenie. Auta są wystawione i w PL i w DE z tymi samymi zdjęciami. Okazało się, że stoją jeszcze za granicą i dopiero po wpłacie zaliczki może je przywieźć... Pojedynczych cześci póki co mówi że nie sprzedaje, ewentualnie cały komplet na SWAP. Póki co szukam jakiejś innej opcji.

Walek jak nic takie ogloszenie, kumpel sie nacial na takie cos, cuda mu gosc opowiadal, auta ze szwecji, zwozil tego tyle ze plac u mnie w firmie bylby za maly zeby to wszsytko przyjac, ehehehe

Odma to to takie kolanko jak w 131?

Z tego co wiem, to jest inna chgarakterystyczna dla turbo w takich autach jak dedra turbo, coupe turbo itp

No może być inna tego nie wiem. coupe turbo było w dwuch wariantach 16V i 20 V i tam też na pewno były inne coolery... Wiem za to ze kiedyś sprytni handlarze intercoolery od diesla sprzedawali jako od integrale i oczywiście cena była wyższa...
Więc jak cos to chociaż mocowania poszukaj od diesla to będzie na pewno taniej niż od integrale bo jak coś jest do integrale to od razu drożej sprzedają bo to rarytas i uj...

Intercooler jest najłatwiej dostępny z tego wszystkiego . Póki co próbuje kupić wszystko hurtem...