Kręciołek zimowy kiedy ??? [krakow]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie kiedy robimy w krakowie jakaś impreze ???
proponowałbym połowe listopada bądz ciutke później byle przed grudniem
co wy na to ???
może zajezdania i jakieś próby po zmroku

Ja bym proponowal zrobic cos jak bedzie juz snieg albo przynajmniej jakas gololedz(ma byc slisko) i zaczac cos kolo godziny 14.

wg mnie musi być conajmniej deszcz i lekki przymrozek
co do pory, to musi być tak, zeby wszyscy mieli równe szanse, tj żeby nie było tak, że część jeździ w dzień, a część w nocy. proponuję więc albo godzinę 12, albo coś koło 17 /jeśli ma to być impreza "ciemna"/. co do terminu,to ja nie mogę tylko 7-11 listopada, reszta weekendów mi pasuje

może w jakieś św. zrobić bo ja każdy weekend mam zajęty ((( i już mnie kilka takichimprez omineło ((
Właściwie to na żadnej mi się nieudało być (((

ja jestem za o ile termin nie pokryje sie z uczelnia i musi byc ślisko najlepiej śnieg.

a jak dla mnie moze byc slisko ale nie musi. i moze byc wieczorny (zalozylem nowe lampy - zapycaja jak dzikie) ) na takim wieczornym moze byc zajebfakenbisty klimat.
pozdrowki

koniecznie slisko,ale moze jednak lepiej w dzien bo w nocy po sliskim to sierozniemoze sonczyc.chociaz w sumie to trzeba sie szkolic

godzina to najlepiej byłaby 15-30 - 16-00
pierwsze przejazdy za dnia a potem hardcore

uprzedzam jednak ze jak jest ciemno to na zajedzni kompletnie nic nie widac, jezdzilem kiedys w nocy i dlugie nic nie pomagaja. nawiezchnia czarna wiec jeszcze gorzej. pewnie jakby zasypalo to od sniegu byloby jasniej , tak jezdzilem w nocy w tamtym roku na lotnisku, i klimat zajebisty...ale musi byc 2 osoba do wypchania z zaspy )

ja jestem za impreza napewno wpadne tylko zeby snieg spadl to bedzie jazdana jak bedzie snieg to wnocy bedzie widac cos

ja też jeździłem kilka razy w nocy (wieczorem) na zajezdnii i wg mnie jest ok

Osobiscie wole dzien ale jak dercyzja zapadnie ze po ciemku to tez bede

no i trzbaby to ladnie nakrecic

ustalony jakiś termin ???

no to zarzuccie jakims terminem, byle byl snieg (felgi i zimowki juz kupione)...

cze dajcie jakiś termin to wtedy może szybciej śnieg spadnie bo ja juz sie niemoge doczekać a tak przy okazji to ja rok temu pojechałem z bratem i kuzynem na pas o godzinie 12 w nocy i ustawiliśmy sobie próbe i wcale niebyło tak źle przecież śnieg jest biały i napewno będzie jaśniej niż teraz

(jak sie ta wiadomość niewyśle to już nic nie bede pisał na to forum)