DO WSZYSTKICH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Jeszcze mam za małe doświadczenie z eksploatacji mojego espero, bo jeszcze mało jezdziłem, bo musiałem zrobić małe naprawy i zakładałem GAZ.
Jest to tez mój pierwszy automat i jestem zachwycony jazdą. Udało mi się już osiagnąć 140 km/godz. Książkę Morawskiego kupiłem na aukcji ALLEGRO za 50 zł. Ale ona niestety nie zastąpi instrukcji obsługi. Mnie przebieg też się wydaje za mały, czy jest jakiś sposób aby to sprawdzić. 8)

Coś Ty kaszla kupił, że udało Ci się aż 140 km/h jechać? Napisz w końcu po co Ci ta instrukcja? Co chcesz wiedzieć? Z instrukcji niewiele się dowiesz - jak to instrukcja opisuje jak działają włączniki, gdzie wlewać płyn do spryskiwaczy itp. itd.

Odpuść ręczny to pewnie pojedziesz szybciej

A tak na poważnie nie kupuj instrukcji, Członkowie Klubu to prawdziwa WYROCZNIA.

Miłego użytkowania

Pozdrawiam

a ten automat 4 biegowy pewnie jest nie?? lewarek od biegow mogliby zrobic troche mniejszy-tej wyglada jak w kombajnie

Mi sie on kojarzy z przpeustnica w jakims F16.

ps. Kiedys na naszej stronce wyczytalem ( nie pamietam dokladnie gdzie) ze nasze bolidy przy kolizji z 13km/h wychodzą bez szwanku, widziałem także ulotke nowej nubiry, tam tez pisali ze z 13km/h autku nic nie jest. Natomiast w ksiazce morawskiego napisali ze espero przetrzyma kolizje z 8km/h, skad taka rozbieznosc?.

ps1. Przeplaciles za ta ksiazke, ja w ksiegarni dalem 48 zl

Cytat:
Coś Ty kaszla kupił, że udało Ci się aż 140 km/h jechać?

piotr-ek potrafi rozśmieszyć

Cytat:
Odpuść ręczny to pewnie pojedziesz szybciej

Ja też po kupnie auta nie miałem możliwości przez dłuższy czas sprawdzenia jego osiągów przez ograniczenia prędkości...

Ale myślę, że taki egzemplarz może będzie miał minimalnie mniejszą - (ale jednak najniższą ze wszystkich Espero) - prędkość od 1.5 manual.

Mam nadzieje, ze te 140 to nie byl czwarty bieg ze wskazowka na 6 tys obr Mam tez nadzieje ze nie sypales tyle w centrum po zmroku na czerwonym

Nie no pewnie jak sie gdzies dalej wybierzesz to dopiero sprawdzisz kopa autka.

Moj ojciec jak kupil espero to obchodzil sie z nim jak z jajkiem, teraz rusza czasem jakby byl gdzies na wyscigach (ostatnio mu przycichlo bo docieramy po remoncie)

Co do instrukcji to mogę ci skserować swoją i wysłać pocztą lub zeskanować i puścić mailem, ale czy jest sens ona naprawdę nie wiele mówi ... wybór należy do ciebie.

Mi też te 140km/h to się troszkę mało wydaje, ale nie miałem przyjemności jeździć automatem w espero. A poza tym 140 w zupełności wystarcza.

Pozdro
Coraz wolniejszy Krzysiek Diackon

heh, moze na automacie wolniej, nie mozna gumy przypalic... ale za to jaka wygoda majac 2 pedaly

hej ziomal
daj sygnal to zrobimy maly spocik i wezme ta instrukcje ze soba to zobaczysz jak ci bedzie potrzebna (a uwazam ze jest zbedna) to pomyslimy co z tym zrobic