Gdzie w Krakowie......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
....można kupić pamiątkowe pucharki??? Paweł mi mówił że pod Witkiem sprzedają ale nie chce mi się jeździć przez całe miasto, jakbyście wiedzieli gdzie jest taki sklep (najlepiej w N.Hucie ) to dajcie znać

sklep z pucharami jest pomiędzy 'alejami' a ul.wrocławską (tam gdzie wybudowali takie nowe małe rondo )
jest to sklep sportowy ze sprzętem dla kulturystów, odżywkami itp

my planowaliśmy na nasz kręcioł kupić puchary, tylko cena trochę nas załamała 30zł za najtańszy plastikowy puchar + 25zł za tabliczkę z wygrawerowanym napisem..

zamiast tego kupiliśmy kufle z wygrawerowanym logiem i napisami (1miejsce, klasa1 i 1 miejsce, kasa2) i wyszło w sumie ~90zł (robią takie w "Plazie" al.Pokoju 44 lub w "Carefour" ul.Zakopiańska 62 )
puchar wygląda mniej więcej tak (skan)

hmm moze na początek zainwestować w kufle, a potem z takim kuflem na piwo wyskoczyć, przynajmniej praktyczne to by było

Cytat:
sklep z pucharami jest pomiędzy 'alejami' a ul.wrocławską (tam gdzie wybudowali takie nowe małe rondo )

ta ulica to mazowiecka
ja tak samo bylem przeciwny tym pucharom. 30zl, a wstyd to pozniej postawic - taki odpustowy plastikowy gadzet.

kufle sa ok. proponowalem takze jakies nagrody rzeczowe (typu kable rozruchowe, pojemniki). zawsze to lepsze od plastikowej szklanki. na ladne puchary jeszcze zbyt malo pieniazkow. no chyba ze sponsor jakis?

ps: aaa i u nas dyplomy jeszcze byly. minimalny koszt, a miła rzecz.

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2003-10-18 17:31:18 ]

dzięki za info, kufle to fajny pomysł ale nie będe go powielał bo to bez sensu żeby dwa kluby miały takie same nagrody, jeśli nie pucharki to trzeba wymyslić coś innego (niż kufle ), o dyplomach już dawno myślałem i też się w tym kierunku coś wykombinuje

Cytat:
2003-10-18 22:14:23, Konrad_P pisze:
dzięki za info, kufle to fajny pomysł ale nie będe go powielał bo to bez sensu żeby dwa kluby miały takie same nagrody, jeśli nie pucharki to trzeba wymyslić coś innego (niż kufle ), o dyplomach już dawno myślałem i też się w tym kierunku coś wykombinuje

Ja myslę że w klasie maluchów nagrodą powinny być 4bilesteiny rzecz nie droga a jaka frajda by z tego była

na przeciwko komendy glownej policji po drugiej stronie ulicy za stacja obok nowych wiezowcow jest hurtownia sporotowa i tam kiedys widzialem pucharki jak cos to moge sie przejechac i zobaczyc co i jak

chyba nazywa się Sportpol a ulica to ostatnia

Cytat:
2003-10-19 21:39:34, Rekin7 pisze:
chyba nazywa się Sportpol a ulica to ostatnia

dokladnie tak