Co sądzicie o tym?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sądzicie o zmianie seryjnej tj.szarej tapicery w malcu na czarną cienką wykładzine?razem z podsufitką?mam zamiar sobie wymienić ale wacham się jeszcze z decyzją,pomózcie! please!!!

[ wiadomość edytowana przez: tomcraft82 dnia 2003-10-15 23:19:10 ]

hmm...najzajefajniejsza jaką widziałem to włoska taka jasna u krzemowego

Znaczy tapicerka - chodzi o dywaniki, obicia drzwi i podsufitek? Czy chcesz tym zrobic tez fotele? Bo jeżeli fotele, to troche to dziwne Ja bym czarnej nie dawał - za ciemno by było w środku ale to rzecz gustu.

ma mam zrobioną na niebiesko By Poochaty, a czarna ci sie bedzie brudzic strasznie... i faktycznie wnętrze sie zmniejszy wizualnie ale wolnoć Tomku w swoim domku

nie chodzi mi tylko o sama tapicere bez foteli, no sam nie wiem ,może czerwona?bo mam czerwonego bura? nie wiem naprawde!

Hmmm mam czarna.
przejedz sie w korku w lecie o 12 w południe.

I juz nie bedziesz chcial czarnej tapicerki - zmieniam na cos innego.

tapicerka a co to takiego??
hehe sori za to głupie pytanie, ale ja poprostu po za boczkami w aucie nic nie mam z tapicerki, w lecie nie jest gorąco, a w zimie to jak na syberii, ale zachciało się mieć rajdówkę to i trzeba ponieść tego konsekwencje

Ja miałem kiedy w ibizie czarna tapicerke i wcale sie nie brudziła tak bardzo. jasne, ze trzeba było czesciej odkurzać ale wygladala super.

trochę odwago zaszale i daj sobie jakieś inny kolor np. żółty - efekt murowany, kolega ma coś takiego w Garbanie i po prostu odjazd

chyba mniej roboty będziesz miał, jeśli oddasz obecną tapicerkę do farbowania... wycinać, kombinować - a efekt nie do końca pewny

Ja proponuje zrobić sobie tapicerkę z czerwojego skayu takiego który ma jeszcze pod sobą cieniutką gąbkę. Ja tak będę robił bo właśnie obecnie mam z czarnej wykładziny ale niezbyt ładnie to zrobiłem i będę zmieniał a poza tym i tak mi się nie podoba.

tak jak mowil Rino zrobilem taka tapicerke u siebie najpierw.Odczulem delikatny wzrost poczucia komfortu w aucie.Po prostu samochod jest jakis taki bardziej przytulny w porownaniu z tamtym blyszczacym skayem