WWW.OPONY.COM.PL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rozmawiałem z nimi odnośnie możliwości zakupu opon przez użytkowników klubu Espero. Konkretnie dzwoniłem pod nr. tel. (52) 373-77-69. A oto odpowiedź:
Nie ma z ich strony problemu aby zarejestrować klub Espero w ich systemie floty samochodowej. Przydzielają wówczas nam numer floty samochodowej i wówczas każdy kto zrealizuje zakup pod danym numerem zyskuje prawo do 2% zniżki na opony.
Dalsze rabaty zależą od kwoty zamówienia złożone pod danym numerem i tak jeśli wielkość zamówienia opiewa 1600 zł dodatkowo 4%.
Traktowali by nas na takich samych zasadach jak inne floty.

Myślę że temat można dograć. Fakt że nie było zbyt wielu chętnych
ostatnim razem i temat umarł ale osobiście uważam że taka opcja
nie byłaby zła.
Temat może być rozwojowy.
Może Admin również się wypowie?

Pozdrawiam all

No bogactwo - przy oponach po 200 zł za sztukę wychodzi... 16 zł.

16 zeta razy 4 kapcie to już 64 .
Pomyśl ile to piwa ?

Może mało jasno się wyraziłem - kapeć kosztuje 200-2% rabatu = 196 zł - czyli 4 zł taniej * 4 kapcie daje 16 zł... czyli kilka piw... no chyba, że kogoś stać na droogie kapcie... ale biednemu to zawsze wiatr w oczy

słuchaj zle liczysz policz sobie ile zyskasz od ceny u wulkanizatora a zaraz ci sie kopara uśmiechnie.!!!

wszystko zalezy od punktu widzienia i interpretacji...

Cytat:
ale biednemu to zawsze wiatr w oczy

Cytat:
2003-09-09 10:50:51, Adminek pisze:
słuchaj zle liczysz policz sobie ile zyskasz od ceny u wulkanizatora a zaraz ci sie kopara uśmiechnie.!!!

Proszę bardzo. Grudzień roku ubiegłego Dębica Frigo 185/65/14 cena 177 zł z montażem
Ta sama opona na opony.com.pl - 187 zł + koszty montażu.

Piotr, widze ze dobry w liczeniu jestes wiec prosze:
trzymam w reku fakture z 15.05.2002 na 2 opony Ceat Spider - 178zl/szt. Jedyny serwis z oponami w Lodzi jaki ewentualnie podjal by sie sprowadzenia tych opon, wolal ponad 230zl/szt oczywiscie + montaz.

Kiedy wiec nasz Klub zostanie zarejestrowany?

Cytat:
2003-09-20 10:39:51, Ptaszyna pisze:
Piotr, widze ze dobry w liczeniu jestes wiec prosze:
trzymam w reku fakture z 15.05.2002 na 2 opony Ceat Spider - 178zl/szt. Jedyny serwis z oponami w Lodzi jaki ewentualnie podjal by sie sprowadzenia tych opon, wolal ponad 230zl/szt oczywiscie + montaz.

Kiedy wiec nasz Klub zostanie zarejestrowany?

Kwiecień 2001, 4 takie opony - 189 zł/szt z montażem

Cytat:

Właśnie

Jestem za, bo to dobry pomysł

Pozdro.

Cytat:

Albo raczej od pkt zamieszkania.
A 2 dni po dokonaniu przeze mnie zamowienia cena spadla do 172zl/szt wiec sie Zoltar nie ciesz!

Cytat:
Albo raczej od pkt zamieszkania.

Chyba jednak tak. Im większe miasto tym wyższe ceny, ale to dotyczy nie tylko opon. I co bardzo dziwne to pierwszy raz się spotykam z "ceną za montaż przy zakupie". U mnie na "wsi" standardem jest, że jak kupuję opone w serwisie oponiarskim to mam gratis montaż... a najbardziej podoba mi się oferta w hipermarketach: "MONTAŻ GRATIS - wyważenie 10 zł/szt."

I jak tam, mamy juz przydzielony nr floty? Bo pora chyba najwyzsza.

Mamy. Wyjeżdżam do góry, skręcam w lewo na trasie Kraków-Katowice, potem skręcam na najbliższych światłach na prawo, jadę 200m i goście za tę samą cenę co na www.opony.com.pl sprzedają, wyważają i montują... ale ja mam "prawie" nowe, więc nie mam problemu.

A ja Wam proponuję zajżeć do konkurencji http://www.baloon.com.pl

Same ceny są minimalnie niższe ale przede wszystkim maja dział wyprzedaży, gdzie można znaleźć końcówki serii albo zeszłoroczne opony po 50% ceny albo i taniej....

Cytat:
Mamy.

Mozesz podac?

Cytat:
Wyjeżdżam do góry, skręcam w lewo na trasie Kraków-Katowice, potem skręcam na najbliższych światłach na prawo, jadę 200m i goście za tę samą cenę co na www.opony.com.pl sprzedają, wyważają i montują...

Nie rozumiem wiec po co zabierasz tu glos. Przywieziesz mi do Lodzi czy ja mam dojechac?

Cytat:
ale ja mam "prawie" nowe, więc nie mam problemu

Zachowujesz sie, jakbys mial.

Cytat:
gdzie można znaleźć końcówki serii albo zeszłoroczne opony

Macku, zeszloroczne to ja zakladam na tylna os na jeden sezon.

Cytat:

No widzisz, a niektórzy to kupuja używki (pewnie i 5-7 letnie) i zakładaja na przód. Chyba lepsze roczne nówki za 50% ceny niż kilu letnie używki w 'super stanie' za 35% ceny...
Poza tym jak juz roczne kupię (jeśli kupię) to nie będę dłużej jeździł jak dwa sezony.

Cytat:
2003-10-16 22:03:07, Ptaszyna pisze:
Mozesz podac?

Do takiej wiochy jak Olkusz Cię nie pogonię.

Cytat:
Nie rozumiem wiec po co zabierasz tu glos. Przywieziesz mi do Lodzi czy ja mam dojechac?

A to w Łodzi nie ma innej możliwości zakupu tylko internet? Jak już jesteś bardzo zdesperowany, to kup w jakimś gównianym hipermarkecie... że zacytuję "MONTAŻ GRATIS! WYWAŻENIE 1 SZT. 10 ZŁ.

Cytat:
Zachowujesz sie, jakbys mial.

No bo kurde rok temu kupiłem!!!!

Cytat:

A co to kurwa jogurt, albo serek homogenizowany, co się po kilku dniach psuje. Myślisz, że w serwisie to oni roczne opony na śmietnik wyrzucają? Jakbyś policzył kiedy zostały wyprodukowane to pewno Ci wyjdzie, że kupiłeś pół roczne opony... a jakby mnie było stać, to by mnie Jan woził Maybachem! Ot Co!!!!!

Cytat:
Poza tym jak juz roczne kupię (jeśli kupię) to nie będę dłużej jeździł jak dwa sezony.

Ty tak a każdy "normalny inaczej" kierowca to spokojnie 4 sezony obsłuży.

Panowie! czy wreszcie możecie sobie darować niepotrzebne nikomu pyskówki ????
Macie coś na temat i konkret do powiedzenia to bardzo proszę!....a jak chcecie pozbyć się żółci z wątroby zapraszam do jakiegoś hyde parku !!
Wracając do tematu...każdy pomysł z każdym rabatem jest dobry lub.....bardzo dobry !!...

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-10-17 01:43:41 ]

Racja, Bogdan. Wiec jak z tym numerem, mamy juz czy ja mam przejac sprawe w swoje rece?