Witam Wszystkich Omegomaniaków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jestem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie czyli swiezo upieczonym (od miesiaca) posiadaczem Omegi A. Autko to: Omega A 2.0 i GL wersja Diamant. 91 r.Sliwka metallic.. Sedan w manualu. troche krowka ale od 3 tys. sie zbiera. Jest troche do zrobienia ale ogolnie doskonaly zakup...mam nadzieje.Niedlugo beda zdjecia to razem nacieszymy oczy.
Pozdrawiam i szerokiej drogi!

noooooooo w końcu będę miał z kim jeździć na LOB Party

Witam serdecznie i życzę bezawaryjnej jazdy!!! Bo przyjemność już masz

Pozdrawiam

Robert

tak to juz jest raz wsiadziesz i juz nigdy niezmienisz....
ja mazylem przez 10 lat i wkacu mam.....od 2......
wczecniej matka miala 2,3 td i wtedy sie zakochalem.....tylko ze w silniku nie.....

Witam
I gratuluję awansu do klasy wyższej w motoryzacyjnym światku.
Czego jak czego ale komfortu Omega Ci nie poskąpi. Mnie kolega parę razy przewiózł swoją Omegą A i już chciałem ją od niego odkupić, a że nie chciał sprzedać to kupiłem B, o której teraz on marzy
PZDR Vincent

Witam i zapraszm na najblizszy zlot, autko obejrzymy, pochuchamy i pogadamy. Słyszaleś o piwku IM ??

Marzy mi sie 3.0 24V(albo przynajmniej DualRama 2.6) ale bez...gazu. Dlatego wystartowalem od 2.0. wczesniej mialem astre 1.6. '94-Igla z Niemiec. No ale wiek zobowiazuje

o tak 2,6 iest swietny R6 tylko sex jest przyjemniejszy od tego dzwieku....

no i dźwięk R6 3,0 24V

A jeszcze bardziej V6 3.0

Rowniez witam kolege !!

Moj brat ma Bmw 525i i wczesniej 320i wszystko w 6 garach wiec znam ten dzwiek od kilkunastu lat prawie codzien. Po tej Omesi bedzie albo druga w 6 garach V6 lub moze bardzo zadbany Senator, koniecznie bez gazu

"koniecznie bez gazu"

No koles coraz bardziej mi sie podobasz. Gazowi mowimy NIE

Moze mi zetniecie glowe na poczatku ale to jest moja opinia na temat gazu. Uwazam to za profanacje, dlatego jezdze 2.0 a wczesniej 1.6 bo portfel by bolal, moze kiedys. A gaz? mam w kuchni i to wystarczy. Samochody byly od stu lat na paliwo plynne i tak tez to widze.. Poza tym wszelka ingerencja w auto to niszczenie oryginalnego i badz co badz doskonalego produktu.

IM plynie, no strenki witam w klubie, jest kilku takich co to gaz tylko w kuchni toleruja. Z drugiej strony cos za cos czasami nawet te 2 litry pojemnosci to za duza na inna kieszen, wiec trzeb byc tolerancyjnym. Mysle że to jest kolejny argument z tym abys pojawił na zlocie.

Cze!

V6 3.0 manual rulezz!!! (patrz avatar )
Mit zwei aufspuff - das ist dźwięk.
Oczywiście potrzeba jeszcze odpowiedni kierownik und srebrna puszka

Gaz do gazu (i do zapalniczki).

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Jeszcze raz dzieki za zaproszenie. Jesli mowisz o zlocie we Włocławku to chyba nici ale na nastepnym obiecuje byc. Rozumiem ze ludzie nie maja kasy i ja tez pomalutku dzwigam sie na coraz wyzsze polki. To ich decyzja na czym jezdza. Ja nigdy nie zaloze gazu, predzej diesel. A propos ile oleju wchodzi do Omesi? Bede niedlugo wymienial i nie wiem ile kupic.

Do C20ne wchodzi 4,5 litra ale ja kupowałem 4 litry (po 1 litr wopakowaniu, mobila 15w40) wlewam dokladnie 3,5. Next day, sprawdzam i dolewam prawie pod max. Wiec mysle sobie ze .5 lub mniej gdzies zostaje. Olej wymieniam co 8-9 tys (jazda miejska).
A silniki sie odwiedzięcza spokajna miarową praca.

widze ze tworzy sie klub "bez gazu" juz sie ciesze....

Dzieki za info PiotrS. Mmmm... Marzy mi sie Dual Ram. Księza na Księzyc, Gazownicy do Gazownii.

Pasta do zębów.

Gaz do kosza.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

witam
do dwulitroweczki wchodzi 4.5 litra