Szpieg doniosl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gomall se kupil Baware...

A Boogie o Bawarze mysli...

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-09-26 01:12:31 ]

Gomall- 730, Boogie-730,

730 wcinamy na śniadanie.
Bez zakąski.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

jak to mówił bohater filmu "Dzień Świra".....ku.... J.... ja pi.....!!!!!!!

łeeee, zdrada

Witam

Nie tam, ta 730 to chwilowe odbicie, wlasnie gadalem z klientem spod Kalisza o jego Omedze 3.0, zgodzil sie pewne rozwiazania.
Nasz szanowny kolega MEGA_3 podjedzie tam jutro i rzuci nań swoim okiem posiadacza podobnej bestii.
Jesli opinia jego bedzie ok, chyba w niedziele pojade cos zdzialac.
730 - fajnie w srodku, ladna klasyczna linia musze przyznac, ma charakter.
Ale moja baba mi stanowczo "odradza".
Widzialem tez w miedziele na CPN Honde Legend Coupe. Auto troche niepozorne, ale jednak kawal wozu. I srodek super high-life. Ale, wlasnie Omega to Omega - duzo czesci, tanich czesci, ludzie sie znaja na tym aucie.
A taka Honda, strach pomyslec co by sie dzialo gdyby cos powaznego wysiadlo.
Dlatego dosc mocno sie sklaniam w kierunku owej Ome 3.0, chociaz Senatora takiego na full wypasie tez bym lyknal, tylko ze mam pewn oczekiwania co do niego, jak kolor (nie ciemny) i jeszcze pare.
Poza tym, nie zamierzm sie (na razie) potykac z mv6, chociaz Omege 3.0 chce na manualu, wiec..... moze gdzie kiedys.....

A i jeszcze cos Wam napisze.
Moj Tata kupil sobie w 99 roku Forda Fieste za praiwe 40 tys.
Samochod ma 24 000 przebiegu ! Stoi na parkingu w innym miescie, a ojciec pracuje w W-wie. Ot, taka dziwna sytuacja.

Przekonalem ojca zeby go opchnal w cholere - samochod nie do jazdy - zawieszenia za twarde, samochod zachowuje sie jak taczka troche, jak przy 160 wszedlem w luk, to malo mnie krew nie zalała. Niestety to nie naped na tyl. No i zero przyjemnosci z jazdy.
Tak wiec, ojciec sprzeda fieste i chce cos z czego by mial fraje, cos bąka o Omedze, co ja wspieram, tylko na cholere mu ta Omega, jak ja ją pewnie będe w kółko porzyczał - bądź co bądź będzie młodsza od mojej. Zobaczymy wiec, a moze i jakas Vectra....

Cytat:
2003-09-26 01:12:05, Dramar pisze:
Gomall se kupil Baware...

A Boogie o Bawarze mysli...

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-09-26 01:12:31 ]

Skąd Wy to wiedzieliście, przecież 26 to ja jeszcze na "wyjazdówkach" jeździłem ?

sa sposoby wystarczy duuuzo czytac