MotoNews.pl
12Chłopaki z Częstochowy coś kombinują [126]... (19973/0) - NT

Chłopaki z Częstochowy coś kombinują [126]...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://black126p.republika.pl/index.jpg

o prosze i zaraz zakonczy sie temat o 126 turbo..bo tu ktoś juz coś wymyślil

Ale to nie wszystko, bo widziałem jeszcze takie cuda

to jest nawet ciekawsze od tego pierwszego ;d

projekt turbo zakończy się po pierwszym dmuchnięciu... gaźnik nie wytrzyma

to jest ta 800tka na tłokach garbusa o której wspomniałeś na zlocie?
ciekaw jestem jak to będzie chodzić... ale podejrzewam że to będzie wolnoobrotowiec :/

Cytat:
projekt turbo zakończy się po pierwszym dmuchnięciu... gaźnik nie wytrzyma

Jeśli w ogóle to wiadro coś nadmucha

K.Y.

taki kolektorek by się przydał...

Witam, jeśli się nie myle to sprzęt Gariego z Cz-wy starego kompana, wałek 656 wiadomo kogo, głowica zajebioza nisko zjechał, kolektor od kolesia co na rajdach jeździł. Raczej wytrzyma miał bardziej wysilonego, zgadza się od 800 . Korby odelżone i polerka, ale całość z tego co rozmawialiśmy idzie do wyważania...pozdrawiam, mam nadzieje że Garii mnie nie zabije i zjebie za info.....

CZy gdzies jest jeszcze więcej fotek ??

identyczny gaźnik z kolektorem miał taki koleś na jednym ze zlotów na czyżynach, był dozwiercony do 800 i mówił ze jest to gaznik od BMW, całosć robił mu chyba światek. wyglądał i mruczał efektownie ale w równoległych seria na stalowych zderzakach go brała, takich jak u shwepesa.A przy okazji prawie sie dzisiaj wpiepszyłem w astre bo sie zapatrzyłem na jego malca mało brakło

czy ten malan był taki jakby zielony z czerwoną klatką?? pomalowane zderzaki i lusterka pod kolor nadwozia??

to był pewnie maluch który stał w KST przez jakiś czas i był do sprzedania.. wpadał w jakieś dziwne drgania podczas pracy i w ogóle był tandetnie zrobiony... nawet kolektor nie był dobrze pospawany - gaźnik był przymocowany do kolektora na gumowych rurach skręcanych obejmami

Cytat:
2003-07-03 21:59:26, widynek pisze:
czy ten malan był taki jakby zielony z czerwoną klatką?? pomalowane zderzaki i lusterka pod kolor nadwozia??

dokładnie z kad wiesz?

Nieładnie podpatrywać kogoś w pracy!!
Nieładnie wkładać materiały i opisy bez zgody właściciela!!!
Niewiadomo czy to poskładam!!! A już pojawiają sie opisy i wymądżenia jak to będzie chodziło!!!!!
Haha ale i tak niewiecie najważniejszego

Bez urazy Garii ale jestem pod wrażeniem tych części. Mam nadzieje że zaprosicie mnie na pierwsze odpalanie tego cuda. Sam chcialbym cos takiego wyprobowac - niestety srodkow mi juz brak...
Pozdro

Bez urazy Garii ale jestem pod wrażeniem tych części. Mam nadzieje że zaprosicie mnie na pierwsze odpalanie tego cuda. Sam chcialbym cos takiego wyprobowac - niestety srodkow mi juz brak...
Pozdro

a ja wiem...ale nie powiem
albo przynajmniej sie domyslam
ale z tym turbo to cosik mi tu smierdzi...czyzby spaliny???

Nic nie wiecie tak naprawde co i jak...sam do końca nie wiem, a Garii po sam koniec nie powie nic, ba nawet póki nie dotrze cacka nie będzie nic mówił, ja już będe milczał bo mnie Garii