Pierd...... zlodzejstwo :(((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witka!!! Zajeb...........li mi dzis dwa kola z Fiaciora koorwa mac!!! Mam wobec tego pytanie...Czy ktos z Was nie ma moze takich felasi jak moje- 13x6 Rial szprychowe z parapetem??? Foto [kiepskie] w profilu...Rozstaw 4x98 / 4x100...Z Goory dzienxx za wszelke info... BTW Ewentualnie moge je sprzedac [tj dwie sztuki,bez gum...Info na priva....[sprzedaz niechetnie...ale moze...]

-----------------
http://plepleple.pl

Współczucia ...

dzizusss, co za strata zajebiste koleczka

Witka wspólczucia takich to tylko zajeb... wiem coś na ten temat bo mi też zajeb... zimówki

a to nie miales tych srob zabezpieczjacych ?

A ja właśnie wróciłem z zajęć niemieckiego, wychodze ze szkoły patrze a drzwi niedomknięte... zamek przekręcony...
Dziękowac Bogu, że wczoraj wyjołem WSZYSTKO z auta, obrotomierze (sztuk 3) wakuometr i kupe ważnych pierdół, klucze, narzędzia.
Głąby myślały, że dekielek który leży w miejscu na radio to właśnie radio (pochodzi z 125p z lat 75-77 - taki z chromowaną obwódką i znaczkiem Polski Fiat).
Zajebali mi rogalika star-foods i starą dyskietke od komputera...

Smutne debilstwo... Sroob zabezp.nie bylo

-----------------

Mi jakieś dwa tygodnie temu zaje**** lusterko od strony kierowcy. Kwota niby nie duża, ale lakier na drzwiach porysowali.

Mi wczoraj w nocy włamali sie do garażu,zabrali wszystkie klucze (koło 500zł warte),komplet koł 13x5 z zimówkami, w czwaretk byłem wyważać i całą torbe kabli.Tępe ogóry,ze świeczką chodzili(nie stać na laterke??)i wszystko mam w wosku,nie zabardzo widać wiedzieli co brać bo było pare cennieszych rzeczy,a wzieli worek kabli.Współczucia bo wiem co to za ból.

....eh te nieroby...mojemu qumplowi zwineli kiedys fele a jakies 2 tygodnie potem fartem znalazl je na szrocie.. ....w kazdym razie trzeba to tepic..umnie na osiedlu kiedys co chwile okradali samochody ..ale teraz wszyscy postanowili ze koniec z tym i kradzieze sie juz nie zdarzaja...pozdrawiam czujnych sasiadow

takowych felg szukam.... Ma ktos???
6 x 13 ET tez 13 bodajze...

-----------------
http://plepleple.plTakowe

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2003-11-13 00:15:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2003-11-13 00:16:14 ]

to napewno jakies drechy ye..ane

nie wiem czy takie same - ale koles ma takie 6 cio alowe od mini morisa na allegro - bardzo podobn- ale on za komplet chce ponad 600 zloty

panowie mnie 1 listopada ukradli z auta po uprzednim wyciągnięciu bocznej tylnej szyby , bluze , mamy reklamówke z ciuchami , jeden kierunkowskaz i plecak w którym były dwie mandarynki kleszcze i niefart bo był tam też dowód rejestracyjny

wcale sie nie obłowili a ukradli debilne rzeczy

no ale z dowodem to największa zwała

Cytat:
nie wiem czy takie same - ale koles ma takie 6 cio alowe od mini morisa na allegro - bardzo podobn- ale on za komplet chce ponad 600 zloty

Niestety to sa inne fele...Poza tym koles chce za nie cos okolo 1000 zeta [ponad]

-----------------

oni(złodzieje) działają chyba jakoś sezonowo
kumplowi w tamtym tygodniu zajebali wszystko co miał z bagażnika, a drugiemu uszkodzili klamke ale nie wleźli.

To widze że nie tylkowe Wrocku są złodzieje. Mi ukradli kostki z wentylków (koszt 4 zl. .,ale robiłem sam i mi sie podobały), następnie ukradli tylnie lampy ( białe oczywiście), po trzech dniach zerwali pasek biały z przedniej szyby a nastepnie w biały dzień zajeb....i radio. Współczuje wszystkim poszkodowanym przez debili bo sam wiem co to znaczy!!
Pozdro i nie dajcie sie kretynom. (ja mam siekiere pod siedzeniem tak na wszelki wypadek )

Cuda się dzieją na parkingu wydziału prawa UMK. Ostatnio (zeszła środa) w południe okradziono 9 samochodów (radia). M.in. tigrę mojego kumpla... Jakbym dorwał takich to bym im te radie wepchnął w dupę - głęboko i do oporu!!!

Mi pod UMK gwizdnęli radyjko 2 lata temu
Jak jeszcze byłem studentem