Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2003-10-15 00:25:54 Czy ktoś robił luzy w przednim zawieszeniu + wymiana łożysk??
Czy potrzeba do tego jakiś magicznych narzędzi dostępnych tylko w wyspecjalizowanym serwisie?? Ewentualne niespodzianki na które można natrafić?? Wszelkie wskazówki mile widziane, z góry dzieki. |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2003-10-21 08:50:56 I dalej nic, czy mam przez to rozumieć, że espero ma tak trwałe i wspaniałe zawieszenie, że nikt nigdy nic przy tym nie musiał robić. ![]() ![]() |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2003-10-21 13:10:38 OK, OK - wiem co to jest ściągacz i prasa, ale i tak postanowiłem, że zrobi to mechanik.
Niektórym dobrze znany p.Sławek. Nowe łożyska 60PLN/szt. Wymiana umówiliśmy się na 100PLN/koło |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2003-10-21 15:30:50 drogi jest pan Sławek, 100 za wymiane...no ale to Wawa |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-10-21 15:59:01
Mnie też czeka to samo na szczęście tylko w jednym kole - zaśpiewali mi w ASO 110 (łącznie z ustawieniem zbieżności) więc chyba to nie jest dużo ? Poza tym masz tu gwarancję że naprawa jest wykonana naprawdę solidnie. Jeżeli możecie to napiszcie jak się wymienia to cholerne łożysko w alternatorze bo ćwierka ! Mam do wymiany : sworzeń i łozysko koła prawego, łozysko alternatora i wymianę termostatu. Sam nie wiem - robić samemu czy dać komuś ? Do Wa-wy daleko ..... |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2003-10-21 16:07:55 Jecenty-przyjedz do Białego, moj szwagier ma serwis DU i moze jakis upuscik da sie zalatwic na czesci i robocizne |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-10-23 15:05:15 Dzięki za propozycję - dam Ci znać jak tylko zdobędę jakiś kontakt do Ciebie na priv - jak na razie nie mogę wejść na stronę z klubowiczami (pracuję nad tym). Jeżeli możesz napisać mi na priv swój nr komórki lub mail byłoby super. |