130 zł za wymiane łożysk z tyłu - dużo czy mało??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w opisie, 130 zł za wymiane łożysk z tyłu - dużo czy mało??W cene są już wliczone łożyska!!

a jak poszlo z wydechem ?
moim zdaniem powinienes rozpoczac kolejny etap wtajemniczenia i samemu to zrobic.

Dużo za dużo!!! Zrób to sam jedyny trudność przy tej operacji, to dokręcenie łożysk z odpowiednią siłą. Rób sam - sianko przeznacz na coś pożyteczniejszego!!!

POZDRO

Dużo za dużo!!! Zrób to sam jedyny trudność przy tej operacji, to dokręcenie łożysk z odpowiednią siłą. Rób sam - sianko przeznacz na coś pożyteczniejszego!!!

POZDRO

Witam.
za duzo!!! lozyska na dwa kola kupisz za okolo 50 zl i okolo 2 godz roboty, wez ksiazke do malca i rob sam, to nie jest takie trudne na jakie wyglada

Hmmo wiele za duzo.
Dalem chyba 85 zł za 4 łozyska przód , tył a kumpel za 2 dychy chyba zmienił.

Siemka!!!
Probuj sam robić, zjedzie ci moze troche dluzej niz mechanikowi ale zostanie ci polowa tego co bys zaplacil jemu. U mnie komplet łożysk na jedno koło(czyli wewnetrzne i zewnetrzne) kosztuje 35zl. czyli reszte mozesz przeznaczyc na waszke a ile bedziesz jezdzil
Trzymam kciuki za ciebie i bierz sie do dziela osobiscie.
PS. dzieki takim zabiegom poznasz lepiej swojego boba i jego stan.
Pozdrawiam

SORRY, że wpakowałem posta na główną stronę źle klknąłem!!!!Wydechu będę szukał w niedziele na giełdzie na Żeraniu ale juz mam nawet kanał by to zrobic wieć chyba dam radę POZDROWIENIA!!!

kumpel dal 90. tam pasuje dokrecac kluczem dynanmetrycznym bo lepiej to bedzie chodzic i dluzej, ale samemu tez mozna zrobic. nie wiele roboty.

Za dwa łożyska do przodu zapłaciłem 56 złotych a za samą wymianę mechanik mnie skasował 30 zł ( przyczym podregulował jeszcze pare innych rzeczy)

Więc 130 to chyba dużo za dużo