Końcówki drążków - pytanie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItajcie !

Niestety w mojej omie 2,0 16v B musze wymienić końcóki drążków - czy ktoś ma pojęcie ile za to zapłacić?
Nie chce dać sie oskubać a że jestem świerzo po zakupie swojej besti to kabza pusta
Ceny jakimi mnie raczą to - 80 - 90 zł za sztuke ( chodzi o te najdłuższe końcówki)
Klocki hamulcowe też do wymiany
140 zł za komplet to dużo ?

Z góry dzięki z odpowiedź:
Marren

Cena za końcówki raczej w normie, za klocki podejrzanie niska bałbym sie na tym jeździć.
W końcu jak kupiłeś auto klasy wyższej to spodziewaj się odpowiedniego poziomu kosztów utrzymania. A w przypadku Omeg nader często i boleśnie zależność ta dotyka ich posiadaczy. Warto to wiedzić już na początku, a najlepiej przed decyzja o zakupie.

Petereke

Jakiej firmy mają byc te klocki?

Panowie końcówka drążka zewnętrzna to znaczy ta najbliżej koła tak? Czy są jakieś problemy z samodzielną wymianą tego? U mnie stuka i mnie wkurza podejrzewam, że po wymianie obowiązkowo zbierzność.

na klockach raczej nie oszczędzaj
Textar 250 - 300
rewelacja

Textar - REWELACJA !!

Testowalem wiekszosc dostepnych klockow i tylko Textar dal rade !! Dobre sa tez Ferrodo ale strasznie pyla.

W Radomiu Textar do Omegi A kosztuje 140 PLN

jesteś pewien że w A 2.0 są takie same jak w A 3.0??

Panowie spokojnie popatrzcie temat jest z czerwca wykopalem go bo mialem pytanie co do drążków a nie klocków.

Cytat:
2003-10-21 16:56:41, malyy pisze:
Panowie spokojnie popatrzcie temat jest z czerwca wykopalem go bo mialem pytanie co do drążków a nie klocków.

Ja kupiłem właśnie prawą końcówkę drążka za 70zł. Także cena w normie Łącznik stabilizatora też mam do wymiany, następne 30zł.

Pozdrawiam
Konrad

temat klocków w oddzielnym wątku:

KLOCKI OMEGA

zapraszam

Peterke najtańszy łącznik stabilizatora jaki znalazlem to 43 zł z kąd masz cene 30zł? Może znasz jakiś tani sklep?

...wa mać... ja do A za jeden łącznik stabilizatora dałem 52zł

[ wiadomość edytowana przez: Mlody_Omega dnia 2003-10-21 20:26:24 ]

Cytat:
2003-10-21 20:24:24, Mlody_Omega pisze:
...wa mać... ja do A za jeden łącznik stabilizatora dałem 52zł

[ wiadomość edytowana przez: Mlody_Omega dnia 2003-10-21 20:26:24 ]

Gliwice 34 zł

Witam
i dlatego że jak pisze Diesel...Gliwice - 34 złote....to ja zaopatruję się tam we wszystkie części.
Pokonując bagatela 570 km plus następne 50 by dojechać z Rudy Śląskiej do Gliwic
Na marginesie dodam że będę tam w najbliższą niedzielę
PZDR Vincent
PS. Inna rzecz że jak "zgubi" się nam auto to tam można onaleźć jego organy w następną niedzielę