Gdzie są giełdy ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema chłopaki potrzebne mi są wszystkie największe gięłdy z całej Polski gdzie można dostać częsci samochodowe a dokładnie to chodzi mi o aparat zapłonowy do Mitsubishi Lancer 1.3 rok 1998 moze ktoś ma jakieś dojscia do "dziupli"

Chwaszczyno na granicy Gdańska i Gdyni i oczywiście teren lotniska w Pruszczu Gdańskim. Masz tylko jeden problem, odległość oczywiście!!

Gliwice, mysłowice...więcej nie znam

Kraków --> Balice

Odległośc w KM to nie problem. Chodzi mi tylko o to aby było tam dużo częsci a dokładnie aparat zapłonowy do mitsuboishi. Zna ktoś jeszce jakieś duże giłędy w POLSCE !!!!

Słomczyn jest tak duży że się spokojnie zgubisz
Lokalizacja paredziesiąt kilosów od Warszawy

Warszawa - Zeran
Jest tez gieda kolo Poznania ale miejscowosci nie moge sobie przypmniec.

Spróbuj też na www.anonse.pl

wpadnij także do/pod Malbork , tam jest duża giełda. byłem tam raz przez przypadek (mieszkam za gdynią- więc to musiał być naprawde przypadek ) .
właśnie!! teraz sobie przypominam , na tej giełdzie jest od diabła handlarzy starymi cześciami i starymi samochodami. nie wiem może jakiś autombilklub, nie mam pojecia ale widziałem tam naprawde stare furki np. dwie warszawy kombi..i mase innych.może jest na forum ktoś z tamtych okolic i wtedy dałoby radę załatwiać może jakieś cześci stamtąd?

Cytat:
wpadnij także do/pod Malbork , tam jest duża giełda. byłem tam raz przez przypadek (mieszkam za gdynią- więc to musiał być naprawde przypadek ) .
właśnie!! teraz sobie przypominam , na tej giełdzie jest od diabła handlarzy starymi cześciami i starymi samochodami. nie wiem może jakiś autombilklub, nie mam pojecia ale widziałem tam naprawde stare furki np. dwie warszawy kombi..i mase innych.może jest na forum ktoś z tamtych okolic i wtedy dałoby radę załatwiać może jakieś cześci stamtąd?

Mysle ze koledze Patrykowi nie chodzi o czesci do starych aut. Przynajmniej ja za takiego nie uwazam - Mitsubishi Lancer rok 1998 Ale informacja o gieldzie to tez informacja

Jest też giełda w Lubinie.

Dzieki chopaki za info. No ja potrzebuje część nową tak mi sie wydaje auto z roku 1998 to chyba nie zabytek dzieki chłopaki jescze raz za informacje o giełdach. Moze ktoś kogoś ci siedzi w częsciach japończyków i koreańczyków !! bede wdzieczny !!!

pod poznaniem jest tak jak napisalem gielda. ja tam kupowalem czeci do hondy i jest tam kupa czesci do wszystkiego co jezdzi. do japonczykow od cholery i ciut ciut. w gazecie "autobiznes ogloszenia" jest pelno ogloszen tych kolesi - oni sa na slomczynie wlasnie i tam pod poznaniem. warto z nimi porozmawiac. znajdz jakiekolwiek ogloszenie o uzywanych czesciach z japonczykow i dzwon, dzwon, dzwon.

W Przeźmierowie pod Poznaniem jest giełda. Dokładnie szkrzyżowanie ulic Rynkowa/Rzemieślnicza. Jest tam mnóstwo części do wszystkiego, a także wiele więcej np. gacie, zegarki, proszki do prania . A co do tego lancera - to nieopodal giełdy jest "sklep"(ul. Krańcowa) z częściami nowymi i używanymi do japońców.

Pozdro.

W Przeźmierowie pod Poznaniem jest giełda. Dokładnie szkrzyżowanie ulic Rynkowa/Rzemieślnicza. Jest tam mnóstwo części do wszystkiego, a także wiele więcej np. gacie, zegarki, proszki do prania . A co do tego lancera - to nieopodal giełdy jest "sklep"(ul. Krańcowa) z częściami nowymi i używanymi do japońców.

Pozdro.