Buuuuuuuuu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj tyl mojej lantry mial chrzest bojowy!! jak zawsze okolo godz 17 ruszyleem do mojej ukochanej! wyjechalem z osiedla, przejechalem 20m i stanalem na pierwszych swiatlach, potem wydarzenia potoczyly sie blyskawicznie!! huk i gamon wbity w moj kufer! ale nie jest zle, gosciu od lawety powiedzial ze ta lantra to chyba czolg na zewn, troszke zarysowan na zderzaku (ciekawe co pod spodem), koles z corsy jednak nie mial tak wytrzymalej konstrukcji! zlozyl sie troszke...

Szkoda autka. Dobrze ze szkoda mala (mam nadzieje) i ciesze sie ze nic ci sie nie stalo

no ja tez mam nadzieje ze mala, normalnie to nic nie widac, oprocz tych przetarc, ale nie wiem co pod spodem!koles trafil swoimi swiatlami w moj zderzak, jezeli nic sie nie przesunelo i dol bedzie w porzadku to jeszcze na tym zarobie, ale jak cos bedzie nie tak to oddaje do normalnego servisu, wkoncu nie ja za to place, koles w sumie mocno walnal, bo az popielniczka wypadla i wszystkie drobne z niej wylecialy na fotele i podloge..

Hehe no to rozrzutna z ciebie bestia
Rzucasz kasa na lewo i prawo

Zartowalem taki moj wisielczy czasem humor

Naprawde wspolczuje stluczki.

martwie sie tylko jedna rzecza! gosc ma oc w Link4

przykra sprawa

a co wytrzymałości Lantry to ją potwierdzam: prawie równo rok temu miałem identyczną sytuację. Na światłach w Siewierzu koleś przedemną w ostatniej chwili hamował (Fita 125p) ja po hamplach i dzięki ABSowi wyhamowałem ale Sierra za mną nie i się wbiła pode mnie i pchnęła mnie na tego Fiata (działo się to przy minimalnej prędkości). Fiat miał hak!!

Efekt:

1) Maska złama w pół;
2) Lampa prawa zbita;
3) chłodnica rozbita;
4) chłodnica od klimatyzacji rozbita (nie wiedziałem do tej pory że taka jest )
5) zderzak popękany;
6) tylny zderzak porysowany od spodu

Wycena szkód..... 10K!!!!!!!

Z Sierry przodu nic nie zostało, a podkreślam że prędkość była minimalna.

Jak się później okazało w serwisie w hultajach pod skorupką zderzaka jest montowona potężna stalowa szyna!!!!

Życzę twojej Lantrze szybkiego powrotu do zdrowia

powodzenia w naprawie Lantry i mam nadzieje że nic sie nie stało poważniejszego - bo szkoda by jej było !!

speedmaster : a miales cos uszkodzego pod zderzakiem, bo tylko tak jak Ty mam porysowania, nawet sie nie mam wgniecienia!!

no to juz w polowie wiem co jest, umowilem sie z hultajem na poniedzialek, ale na dzien dzisiejszy powiedzieli mi ze belka jest polamana, szpara miedzy zderzakiem a swiatlem, i cos co mnie troche nie pokoi, powiedzial mi koles ze sila uderzenia poszla troche dalej i przed slupkami bocznymi, idac od tylu samochodu do przodu widac jakies takie dziwne faldki, w poniedzialek zdejma zderzak i beda dalej ogladac.. fakt ze byli troche zdzwini ze zderzak wytrzymal itd.

z tyłu oprócz prysowanego zderzaka tylko ryśnięta jeszcze była końcówka rury wydechowej (ale nie kazałem jej ruszać bo na wiosnę Mugena chcę założyć), a z przodu to już nie pamiętam jak tam było ale przód dość mocno potłuczony

ja sprowadziłem moje cacko z Niemiec i po miesiącu szaleństw jedna głupia pizd. wymusiła mi pierwszeństwo maluchem trafiłem ją idealnie w bok. Poszedł ma chłodnica zderzak z mocowaniem., dwa błotniki, maska, obie lampy.Naprawa kosztowała 10.000 pln oczywiście wyjechałem z miejsca zdarzenia na lawecie. a ta pierd.... baba wsiadła do swojego 10letniego 126p zapaliła i odjechała z lekko zagiętym tylnym błotnikiem

nie ma to jak POLSKI WYRÓB !!

No to ladnie... A Ciebie Banditto to chyba na Pulawskiej widzialem ale nie jestem pewien...co do stluczek to mialem podobna sytuacje dwa razy- dwa razy mi na swiatlach wjechali. Za pierwszym razem Punto we mnie trzepnal...wkur....iony wychodze z samochodu patrze na Punciaka(nie widzac tylu Poniaczka)-mysle-MASAKRA!!!! NIE MAM TYLU!!! Punciak prawie do szyby skasowany...odwracam sie, patrze a Poniaczek zderzak pogiety, lekko wgnieciony pas tylni i podniesiona klapa bagaznika o jakies 2 cm!!! NO SZOK!!! Zaj...cie mocna fura. A drugi raz pan z Renault Megane skrecil centralnie pod tramwaj odbil sie i walnal w lewy tyl poniaczka. Troche podrapal lakier i zderzak urwal ale nic powaznego. Megana oczywiscie nie do poznania z przodu po kolizji z tramwajem... MORAL JEST TAKI-KUPUJCIE PONIAKI DZIECIAKI!

a gdzie dokladnie mnie widziales? pulawska jezdze codziennie do mojej Kobiety ja to juz zaczynam miec dziwna manie, jak jedzie jakis hultaj to odrazu patrze kto prowadzi, zrobie sobie jakies wizytowki z nasza strona i bede rozdawal, ostanio jak jechalem w strone ursynowa, to jechal obok mnie mlody koles accentem - alusy zalozone, tlumik sportowy, nastepnego dnia tez jechal, byla ta sama godzina, obiecalem sobie ze jak go jeszcze raz spotkam, to podam mu adres naszej strony gosciu ma tablice z Otwocka (chyba), a tak na marginesie, z tydzien temu, jechalem do kina, w samochodzie byly 4 osoby, stanelismy na swiatlach i obok nas podjechal zolty accent (spoko wygladal - 3 drzwiowy, alusy,spoiler na klapie, glosniejszy mial tlumik od mojego ), ruszam a koles chce sie scigac, wiec na jedynce ciagne do 7.5 tys obrotow a gosciu nie wiele za mna, potem dwojka a on dalej obok mnie dopiero na 3 zyskalem przewage dlugosci samochodu - fakt ze mialem 4 osoby ale i tak bylo niezle, potem zatrzymalem sie na zoltym bo niechcialem po torach smigac, z taka predkoscia a gosciu nie zrezygnowal, wjechal na skrzyzowanie, zaciagnal reczny, skrecajac w lewo az tak fajnie lewe tylnie kolo sie podnioslo i tyle go widzialem..,lubie jezdzic z ekipa ale jak juz mam sie scigac to max. ja i pasazer bo jak jest wiecej osob to juz nie to samo

Pozdrawiam

wy to macie fajnie ode mnie z miasta (w sumie nie jest chyba takie małe) to nikogo w klubie nie ma i sam sobie macham jak się autko w wystawie sklepowej odbije

trzeba przywrócić do życia temat loga klubowego itp. rzeczy

Cytat:
i sam sobie macham jak się autko w wystawie sklepowej odbije

dobre juz z rana sobie poprawilem humor napewno sa jakies hultaje u Ciebie! musza byc!!! musisz wierzyc!! ze hyundai jest w nas

Banditto! Zolty accent to prawdopodobnie kumpel z roku. Ma wielki podwojny wydech. I warszy jak WRC. Ciebie widzialem chyba na wysokosci Metra wilanowska. Masz ciemne krotkie nazelowane wlosy?

u mnie są hultaje i parę nawet ładnych okazów ale nikt do klubu nie należy jakąś akcję agitacyjną będę musiał zrobić

krotkie ciemnie nazelowane wlosy to ja jaka ta wawa jest mala a co do accenta to zapytaj sie czy ostanio nie scigal sie z zielona lanterka w strone galerii mokotow i czy potem nie odbil w marynarska
pozdrawiam

Nie musze pytac To na 99% on bo my tam studiujemy w okolicach