Tutaj tylko można marzyć..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
luknijcie na ten link...
http://www.cuda1.com/
hehe

eh....

phi co mi to za strona jak nie ma malczanów

Zapraszam jezeli chcecie wiedziec jak brzmi 1970 Dodge Challenger R/T. Wlasnie do takie darze dzwieku w swoim malanie
Wloncznie glosniki oczywiscie !!!
Oto stronka : http://home.houston.rr.com/mikegibbons/[addsig]

Ale auta!!!
Powiem szczerze że o sporu z tych aut to nawet nie wiedziałem.
W Stanach mają kultowe auta, kultowe auta mają niekultową cene...

There was no Dodge Challenger sound... It was only this...
Cytat:
Not Found
The requested URL /mikegibbons/[addsig was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

-----------------
http://plepleple.pl

Formułka jest źle zacytowana,weź skopiuj adres bez końcówkihttp://home.houston.rr.com/mikegibbons/" target="_blank">albo wejdź tutaj

Zaraz się wkur...
Biore na edycje mojego postu a tu "nie możesz edytować nie swojego postu"
Wejdż tutaj

Muzyka dla moich uszu, pozatym duzo starych amerykańców mi sie podoba, szczególnie silniki z dużą ilością "amerykańskich mięśni"

nawiązując do amerykańskich mięśni , ma ktoś na płytce lub twardym "znikający punkt " to dopiero filmik , i ten piękny biały Dodge Challenger ...

a Steve Mcqueen pomykający 335 konnym mustangiem w "Bullicie"
Ja akurat miałem okazje podczas pobytu w USA pójść na wystawe starych musle carów, wszystkie należące do prywatnych osób... nieprawdopodobny widok... i ilość...

eh.... brak mi slow poprostu cudowne!!! nie ma to jak piekne stare amerykansie fury..... ehh....

Cytat:
2003-10-23 22:29:41, Blady pisze:
nawiązując do amerykańskich mięśni , ma ktoś na płytce lub twardym "znikający punkt " to dopiero filmik , i ten piękny biały Dodge Challenger ...

ooo!!! ja też sie ddołaczam do pytania..jescze "pojedynek na szosie"..no i "Christine"
aaa mam dźwięk silnika Plymoutha Fury 58' na mp3...cudo

Putin! w krakowie wspomniałeś, że masz film który obaj uwielbiamy (wiesz jaki ) jest możliwość, żebyś mi go nagrał na płytkę i wysłał? Jak coś to zapraszam na priv... pogadamy sobie o Mocach silnikach S-21 i M-20

oj cuda cudeńka pieknosci.....

A słyszeliście o europejskim mustangu czyli o www.capri.pl też ekstra wózek no i bardziej ekonomiczny długo na niego chorowałem ale teraz wole klasycznego Fiata 131

PUTIN , nie wiem o jaki filmik chodzi ale jeśli o samochodach to ja tez chcę!!! jakby była możliwośc to odezwij się na priv, j aosobiście nie bede cie nagabywał

a co do capri.. to w Rumi jeżdzą dwie sztuki !! i oba sa z seri pierwszej czyli jak je oznaczają capriciarze:
MK1 !!
jeden jest żółty i w idealnym stanie kierowca bardzo kulturalny, a drugi fioletowy juz 'ździebko' gnijacy ale jeszcze jeżdzi.
jakby kto chciał to proszę:
www.capri.pl

Jakie macie Filmy ? ja mam BULLITTa i Easy Ridera........na servie lezy znikajacy punkt....z 71 ....ale musze sie dowiedziec jaka kopia i ewentualnie zassac.Dacjie znac co posiadacie to moze dokonamy jakiejs wymiany

"Christine" mam na vhs... mam też książke..powieść Stephena Kinga... przeczytałem..tylko 4 razy (jestem stanowczo normalny!!!! )
no ale mam na mp3 dźwiek silnika samej "Christine" cudo...
polecam obejrzec a najlepiej przeczyatac "Christine" ::
mały p.s. Capri!!!!!!!!!!! ale tylko 2.8 z wtryskiem....i nie mam mocnych

[ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-10-25 02:41:17 ]

Cytat:
2003-10-25 02:34:53, Putin pisze:
"Christine" mam na vhs... mam też książke..powieść Stephena Kinga... przeczytałem..tylko 4 razy (jestem stanowczo normalny!!!! )
no ale mam na mp3 dźwiek silnika samej "Christine" cudo...
polecam obejrzec a najlepiej przeczyatac "Christine" ::
mały p.s. Capri!!!!!!!!!!! ale tylko 2.8 z wtryskiem....i nie mam mocnych

[ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-10-25 02:41:17 ]

jak ktos ma Overneta albo inne edonkeya to tam jest christine......mi poblokowali ciecie porty do czasu kiedy nie zaloza nowego lacza a to potrwa pare dni jeszcze.Jak nie odblokuja jednak po tym czasie to podlaczam neo i leje na nich.....
Ja mam pare dzwiekow V8 ...glownie camaro....z flowmasterami .