Komputer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cześć.mam problem.w moim polonezie cały czas świeci się lampka z komputera.po złączeniu styku A i B nie wyświetla błędu tylko dalej cały czas się świeci.co to może być,czy komputer jest uszzkodzony. pozdrawiam
strażak

W moim polonezie to kurna tego normalnie to komputra trza widlami zwierac cobyk pokazol kody blendow. Sprobuj tak samiucko zrobic...

Błądzić ludzka rzecz...

nie wiedziałem że w polonezie jest komputr

i nawet chek engine i tryb awaryjny

komputer w poldku jest napewno bo tez cos takiego mialem (takie AUTO)
ale u mnie z tym nie bylo problemu zazwyzcaj pokazywalo ze sonda lambda padla nie wazne czy po restarcie czy po wymianie sondy na nowa i po restarcie, zazwyczaj wskazania byly takie same albo bardzo podobne
a napewno zwierales te styki co trzeba??????
musze wykopac ksiazke od tego cuda i to posprawdzac

ps. ale jesli tak sie dzieje to sprawdz czy masz silnik pod maska
bo to zazwyczaj po zwarciu powinno migac , ale moze jest jakies zwarcie
ale poszukam czegos na ten temat bo moj przez 300000 wozil mi tylek i sporadycznie odmawial posluszenstwa i to zawsze pod domem (tzn gdzies w poblizu)

A w moim pierd... kurw... jego mać Trucku nie chce włazić dwójka! A towar trza rozwieźć! Komputera to chyba ni mom bo gaźnik... Przekłamanie licznika musi być zajebiste bo pokazuje 140km/h na prostej! I co z towarem w dwie osoby! Radio włączane jest przyciskiem o przerywania pracy wycieraczek, grzwi sie otwieraja podczas jazdy! Fotel nie ruguluje się (musze siedzieć na puffie!!!) poza tym cały czas świeci mi się jakaś kontrolka z przekreślonym pedałem... tylko którym? może to oznacza: "puść gaz bo szczezne" ???

KOCHAM OMEGI A, B I C

qrw jego mać...

komputer w poldku jest napewno bo tez cos takiego mialem (takie AUTO)
ale u mnie z tym nie bylo problemu zazwyzcaj pokazywalo ze sonda lambda padla nie wazne czy po restarcie czy po wymianie sondy na nowa i po restarcie, zazwyczaj wskazania byly takie same albo bardzo podobne
a napewno zwierales te styki co trzeba??????
musze wykopac ksiazke od tego cuda i to posprawdzac

ps. ale jesli tak sie dzieje to sprawdz czy masz silnik pod maska
bo to zazwyczaj po zwarciu powinno migac , ale moze jest jakies zwarcie
ale poszukam czegos na ten temat bo moj przez 300000 wozil mi tylek i sporadycznie odmawial posluszenstwa i to zawsze pod domem (tzn gdzies w poblizu)