| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-10-18 22:46:05 Torunianie by powiedzieli, ze jest wojna między Toruniem, a tyfusowem!!! 3misto chyba nie ma wrogów, jestesmy neutralni i lekko nauboczu i nikt nas nie zauważa (czyt. minister Pol). A faktycznie coś z tymi naszymi ładami sie dzieje niedobrego, może to jakś zyla wodna??? |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2003-10-18 22:52:10 heh, kolega nie opracowal zman biegow bez sprzegla?? Ja t omam obcykane - trzeba dobrze obroty dobrac, i nawet najmniejszego zgrzytu nie bedzie! |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-10-19 01:48:43 Witam
Koledzy więcej optymizmu, pech to pech, ale warto czasem mu zapobiegac, jesli chodzi o mój dzwon, to trochę sam siebie za niego obwiniam, pogoda byla paskudna od kilku dni, a moje opony z tylu zupełnie nie przystawały do aury, chciałem dojeżdzić do zimy na prawie już łysych kapciach dzisiaj za to miałem spore szczeście, jakiś dupek w golfie omal znowu nie sprawdził mego przodu, kretyn przyciemnił tylnie lampy tak, ze w słońcu nie widać było jego stopu, ani kierunku, na swiatłach podszedłem do niego i wyjaśniłem grzecznie, że gdybym przywalił, to wezwałbym policję a koleś straciłby dowód, chyba uwierzył, bo udowodniłem mu ze nie widać jego swiateł co awarii, hmmmm... nasze autka mają już trochę latek, trzeba czasem poświęcić chwilę czasu, zajrzeć tu i ówdzie, myślę o tym by zaczać opracowywać i dołożyć dział porady na stronce, troche brak czasu, ale mamy w klubie wielu niezłych specjalistów, polecam obejrzenie tego: http://citroen.triger.com.pl/citroen_28.html , myślę o czymś takim, co sadzicie o tym?.., podejmuje się opracować na poczatek któryś z tematów, potrzebuje tylko aparatu cyfrowego, by porobić kilka zdjęc i troche czasu , ew konsultacji czy objaśnienia są zrozumiałe |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-10-19 14:58:42 ja przedwczoraj tez o mało co nie zaliczyłbym "dzwona"-jade sobie wąska drogą dwukierunkową i widze za na sąsiednim pasie stoi zaparkowany samochód-za nim jedzie maluszek który prawidłowo powinien mnie przepuscic a nastepnie ominąc furke zaparkowaną na jego pasie ruchu-ale co tam "kaszlok" wjezdza na mój pas i wali na czołowe!!!!jeszcze raz napisze: FIAT 126p!!!!
zjechałem na bok zatrzymałem sie, on tez-mówie dziadkowi w kapeluszu ze jak mi nie byłoby szkoda to zmaizdzył bym pana z chęcia bo nie mierzy pan sił na zamiary!!!! klient jeszcze mi "nawrzucał" a ze sie spieszyłem i nie chciało mi sie dalej z nim gaworzyć wiec dałem sobie spokój!!! hahahihi MALUCHEM NA ROSYJSKI CZOŁG tzw. MIĘSIEŃ ROSJI!!!!!!! NIEBYWAŁE |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-19 15:08:12 Paweł,Mirek dobrze pisze.Za takie lampy zabraliby mu dowód i wina była by tego pseudotuningowca (w mojej opinii zwykłego dresiarza).
U nas w Białymstoku,policja nie lubi takich frajerów i jak tylko mają okazję to zabierają dowody Ja w 100% popieram. Pzdr Grzesiek |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-10-19 17:03:08 miły-gdybym sie zderzył z tym fiacikiem i "gniotsja niełamiotsja" to zapłakałbym sie na smierc tak byłoby mi zal mojego szerszenia!!!! co z tego ze wina byłaby tamtego ja lada do klepania.
p.s. miły byłes kiedys na meczu piłki recznej w bydgoszczy II liga? tak sobie pytam-pozdrawiam |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-10-19 19:56:09 A co mieli pomyśleć ci znajomi, jak wóz do kasacji. Ale za to dostali ubezpieczenie, trochę dołożyli i kupili nowszy samochód. Bo Nubirkę mieli wtedy trzyletnią, a kupili roczne Renault Megane. Tylko, że tak naprawdę przy wypadku samochodowym moim zdaniem najgorsze jest to, gdy samochód idzie do kasacji a nie do remontu. Bo zabić to ja się mogę |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-10-19 20:02:44 a na piłce ręcznej nigdy nie byłem. Ja to w Bydzi to żużel przede wszystkim. Już od sześciu lat chodzę.
No może zacznę też na kosza, nie wiem, zastanowię się. Bo wiesz, teraz jak Bydgoszcza jest w ekstraklasie to można zacząć chodzić. Chociaż przyznam się, że w ogóle jestem w temacie koszykówki niezorientowany więc trzeba będzie się po kolei nabywać wiedzę. Chociaż o koszykówce to wiem tyle że Bydgoszcza po prostu wykupiła sobie miejsce w ekstralidze i dlatego mam zamiar chodzić. A piłka ręczna, nożna i siatkowa to już są zupełnie obce wogóle nic nie wiem, nawet w jakiej lidze gra Bydgoszcza. Ani w nożnej, ani w ręcznej, ani w siatce. Także niestety na ręcznej w ogóle nie byłem. I sorki, ale w ogóle się nie znam |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-10-19 21:02:58 OK DZIEKI-bydgoszcz gra w II lidze w reczną wiem bo wielokrotnie grałem przeciw nim. a swoją drogą to musze powiedziec ze pilnie bede sledził momentu gdy kupisz swoje autko(lade) bo bedziesz miał chyba wiekszego "kiksa" na swoją fure ode mnie-moja dziewczyna jest o lade zazdrosna!!!!bo mówi ze ja bardziej kocham no ale oczywiscie przesadza hihihihihi |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-19 23:27:48
ja mam ten sam problem z zona... mowi, ze lada dostaje drozsze kosmetyki.... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-20 12:25:43 A MI SIE NIC NIE LEWAR |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-20 15:19:23
a w lodowce sprzawdzales????? |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2003-10-20 19:17:26 no i remont sie przeciaga, dzwonilem dzisiaj to dali dopiero glowice do planowania,juz sie nie moge doczekac auta spowrotem i niestety RACHUNKU!!!!!!!! |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-10-20 21:41:32 A ja mam nadzieje, ze moje problemy sie skończyły. Zawór nagrzewnicy został wymieniony, a szerzej o tym w temacie "Co znowy dłubałem...." |
jurass Lada 2107 gdansk | 2003-10-20 22:31:53 he he bo juz u mnie jest wszystko popsute i gorzej nie bedzie |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-20 23:34:46 po dzisiajszym dymie pod moim blokiem bylem zmuszony przestawic auto dalej (poszla rura, przyjechala koparka, eden sasiad drugiemu auto przy okazji poobijal....itd jaja) i ustawilem sie pod sasiednim blokiem zamieszkalym w wiekszosci pzez tzw. dzadostwo. I teraz drze o moje autko. Ostatnio stalem tam ponad rok temu i mi bydlaki kola poprzekluwali. Ne wiem, co moga zrbic teraz, bo wczoraj gostkowi z mojej klatki urypali z kopa luserko, przy okazji rysujac gumowym buciorem drzwi. nie wiem, czy usne dzisiaj, ide probowac.
Jesli jutro od rana komus nawrzucam, bede nieprzyjemny itp - z gory przepaszam, znaczy to, ze cos brzydkiego mi zrobili dziady. Mam jedna nadzieje, ze maszyna pzretrwa te probe. jak nie - bedzie wojna na wszelkie chwyty. |