| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-10-23 18:18:40 A to ma być praktyczne czy tylko dla picu? Czyli krótko mówiac palisz czy nie? Bo jak ktoś nie pali to tylko taki pic |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2003-10-23 19:36:24 Hehe raski zawalu dostalbys widzac mego sasiada on nie korzysta z popiolki bo nie chce mu sie oprozniac wywala popiol pod nogi i zaleca to dla kazdego kto wsiada (ale coz auto ma po bracie nawet ojciec mu je myje i olej wymienia bo mu sie nie chce ;] ) padaczka |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-23 22:21:43
TY masz pierdolca?! to MNIE jeszcze nie znasz chlopie u mnie nawet z bagaznika jesc mozna. mam swiadkow a takie podswietlenie - jesli ktos nie pali - mozna zastosowac w miescu dowolnym - np. pod fotelem. Szualiscie kiedys upusczonego cukierka w nocy??? a popioly nigdy nie uzywalem. jak jaralem, to lewa lapa i trzepalem za okno. niegrzecznie, ale mi auto nie capilo. Jedynie pety zbiralem i wyrzucalem do kubla po kazdej jezdzie. ale to pzeszlosc, bo juz prawie 2 miechy jak nie jaram. Nawet nie wiecie, jak to szkodzi na tapicerke. Podsufitki jeszcze nie wybielilem do konca, a juz do ace "dojechalem" |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2003-10-23 22:39:17 No wlasnie adasco co bys polecal na wybielenie tej podsufitki bo mam ze swoja troche problemow ;] |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-10-24 13:30:20 Przepraszam ale jak ktoś ma pierdolca na temat czystości w aucie to wnim nie pali i nie pozwala na to nikomu innemu. Dym papoierosowy wrzera się we wsztsko, a białe elementy szybko zółkną, nie wspominając już o smordzie.
Więc jak ktoś mi piszę że ma pierdolca na temat czystości w samochodzie a w nim pali to chyba ma ale coś innego |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-24 14:30:20 czystosc kolego nie oznacza niepalenia. palac trzeba liczyc sie z pewnymi niedogodnosciami, ale skoro jestes takim przeciwnikiem palenia nie musisz sie zgadzac.... wolnosc tomku w swoim autku.
i nie musisz nikomu ublizac, bo nikt Cie do tego nie upowaznil tutaj. to co mam to moja brocha i g Ci do tego. a do wybielania: polecam domestos, a po nim mocne plukanie i na koniec plak lub inny nabluszczacz. a boczki tylnych slupkow mylem cifem i szczotka po zdemontowaniu |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-24 14:49:35 Dzieki Acasco.
pale bo lubie, a skoro pale to ponosze tego konsekwencje w postaci 2 razy częstszego czyszczenia wnętrza. Coś za coś. Ale NIKT nie moze mi zarzucic ze mam bajzel w Ladnej. A do wybielania/czyszczenia rewelacje - pianka aktywna do czyszczenia plastiku Wurth. Droga, ale dobra raski |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-24 15:57:56
dokladnie. wolny wybor. Ja juz nie pale, ale palaczy nie potepiam jak coponiektorzy. |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2003-10-24 16:42:54
Też słyszałem od kolesia o tej piance.też ją zachwalał. Podobno jeszcze jest jakaś "pianka" do komputerów->>elementów plastikowych (kalwiatura,monitor etc.) |
raski SYMPATYCZNY GOŚĆ W124 230TE i BMWe38 ... gdzieś na lubelskim zadupiu | 2003-10-24 17:20:56 Ja Wurthem czyszcze: tapicere, deske rozdzielczą (genialnie zmywa silikony itp. badziewie plakopodobne), klawiature, monitor, telefon i wieeeele wieeeele innych. (najciężej zmywa sie tapicerka bo trzeba jednak szczoteczką pomachać), a inne plastiki czyszczą sie same.
Pianka kosztuje cosd kolo 30 PLN ale naprawde warto. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-10-24 18:11:19 Ale panowie, o czym mowa, pierdolca na tle porządku to ma Stoki... u niego można jeść z dekla zaworowego |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2003-10-24 21:36:11 Powiedzcie mi specjalisci na diabla sa zarowki w drzwiach bo w sumie dla mnie to niepotrzebne ale jak ostatnio wysiadla mi w drzwiac kierowcy to zaczalem sie zast. po co one zeby widziec ze ktos w nocy po ciemku otworzyl drzwi zeby w nie nie przydzwonic? Tak btw nie wiecie gdzie ja bezpieczniki od tych lapek o ile sa bo nie chce mi sie szukac ;] |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-24 22:07:23 Hmm,jakby to powiedziec
zgadłes?? Pzdr Grzesiek |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2003-10-24 22:34:09 Tak grzesiu zgadywalem biorac pod uwage najbardziej chyba logiczny powod umiesznania ich tak nisko i w zabudowie blachy ze z boku nie widac |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-24 23:16:40 eeeeee, Vodzu, to wez je rozkrec i umyj moje nie dosc, ze widac z daleka (potwiedzone osobiscie - organoleptycznie), to jeszcze robia za oswietlenie pdloza do wysiadania - zeby powiedzmy w kupke nie wdepnac powaga, swieca fest, musisz miec tam albo slabsze zarowki, albo usyfone kloski od wewnatrz... a bezpuecznik to chyba jest ten sam co od kierunkow... jakos lacza sie tez z oswietleniem egarka i gniazdem od lampki pod kierownica o ile dobzre czytam schemat |