Potrzebna mi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... książeczek odnośnie naprawy Fiata 125 i Poldka (najlepiej Borewicza jeśi takowe były bo nie wiem ). Chodzi mi o coś w stylu "Naprawiam sam..." lub coś podobnego. Mogą być również inne z tym związane kiążeczki . Jesli ktoś ma skany to proszę info na priv z góry dzięki , pozdrówka.

-------------------------------
F125p Kombi w miare dobrym stanie (szczególnie blachy, zarejestrowany, opłacony) na gwałt (nie do odrestaurownia) okolice Łomży najlepiej

księgarnia

Kliknij na Allegro. Mozna tam przebierać jak się chce w tych wydawnictwach i ceny czasami sa fajne.

Cytat:
2005-11-06 14:27:49, leon pisze:
księgarnia

albo allegro

Ale chłopaki to to ja wiem ale pytałem o skany czy ktoś ma.

F125p Kombi w miare dobrym stanie (szczególnie blachy, zarejestrowany, opłacony) na gwałt (nie do odrestaurownia) okolice Łomży najlepiej

ochrona praw autorskich się kłania. nikt ci skanów nie prześle.

Cytat:
2005-11-06 14:47:27, leon pisze:

Niekoniecznie

Cytat:

ale przestrzegacie prawa... ja jakąś ksiazke mam z okolo 90r bodajrze, moze sie przyda cos

Cytat:
2005-11-06 14:52:28, cendra pisze:
ale przestrzegacie prawa...

tak to piszesz jakby to był grzech.

Ja mam ksiazkę budowa, ekspoloatacja i naprawa FSO 125p jerzego Kowala co ci trzeba konkretnego to w poniedzałek moge przeskanować?

Ano jak mógłbyś całą przeskanować to by było miło Przemek . Wiem że takie skanowanie trwa ale moge poczekać ile trzeba . Cendra taka też może mi się przydać . Ja mam takie kiążeczki:

Pomarańczowa okładka-"Polski Fiat 125p, Instrukcja Obsługi Samochodu" opracowane przez OBR z 1976r.

Żółta z granatowym paskiem-"Instrukcja obsługi" również opracowane przez OBR chyba z lat `87-`89

FSO Polonez 2000 (FORD)-Aneks do Instrukcji Obsługi samochodu FSO Polonez 1,3/1,5/1.6

Również Książeczkę o usuwaniu zakłuceń radiowych w samochodzie do pobrania pod TYM adresem.

Jak ktoś by chciał to mogę zeskanować jak znów będe miał czas i skaner pod reką

Janek 278 stron chyba zartujesz cały dzień bym siedzał nad tym tym bardziej ze skaner mam u mamy w pracy

A cała moja literatura o fiacie to:
-FSO 125p wydanie piąte "budowa naprawa ekspoatacja" mgr inz Jerzy Kowal Warszawa 1988

-Jezdzę samochodem FSO 125p wydanie dziewiąte "technika jazdy, obsługa i usprawnienia" mgr inz Wojciech Szenejko Warszawa 1985

-Instrukcja obsługi FSO 125p OBRSO 1988

-Polski Fiat 125p instrukcja obsługi OBRSO 1980

Cytat:
2005-11-06 14:54:49, leon pisze:
tak to piszesz jakby to był Grzech.

Masz coś do mnie?

No bardziej mnie intersuje naprawa Przemku, gdyż obsługa i eksploatacja to prawie w każdej książce jest.

Cytat:
2005-11-06 15:59:14, Grzech pisze:
Masz coś do mnie?

hehe, niezła manipulacja.
jestem za stary, żeby się nabrać

Taka kziazka kosztuje od 5-10 zl na allegro.

Cytat:

nie zgrywaj się leon, znamy Cię

Cytat:
2005-11-06 14:21:59, CzarnyJarek pisze:
... książeczek odnośnie naprawy Fiata 125 i Poldka (najlepiej Borewicza jeśi takowe były bo nie wiem ). Chodzi mi o coś w stylu "Naprawiam sam..." lub coś podobnego. Mogą być również inne z tym związane kiążeczki . Jesli ktoś ma skany to proszę info na priv z góry dzięki , pozdrówka.

Za książki odnośnie naprawy fiata płaciłem na allegro po 9,- zł i 10 zł razem z kosztami przesyłki. Starsze wydania poloneza są w podobnych cenach.

Cytat:
2005-11-06 16:40:51, ALtus pisze:
nie zgrywaj się leon, znamy Cię

tak? a skąd?

Cytat:
2005-11-06 16:54:11, leon pisze:
tak? a skąd?

Z bajki o Napoleonie.