Fiesta junior WRC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wam sie podoba "małe" wrc forda?? wg. mnie jest zajebiste. Ciekawe tylko jak bedzie się spisywała na rajdowych trasach. Przyszły sezon zapowiada sie dość ciekawie: fiesta s1600, 307 wrc i nieśmiertelne mitsubishi. Powinno być ciekawie.

Fiesta jest cacy, a zobaczcie na wyniki Baruma - nasi górą jak na razie !

Edytuję bo już (SSosiem) Kuliga nie widzę ...

[ wiadomość edytowana przez: GeOFF dnia 2003-08-30 10:03:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: GeOFF dnia 2003-08-30 10:04:54 ]

No i niestety Kulig sie wycofał Z tego co pisą na autoklubie to ma jakieś zakażenie oka którego się nabawił na rajdzie Niemiec. Szkoda.

Cytat:
2003-08-30 14:03:12, tomy21 pisze:
No i niestety Kulig sie wycofał Z tego co pisą na autoklubie to ma jakieś zakażenie oka którego się nabawił na rajdzie Niemiec. Szkoda.

buehehe zakażenie oka, a kuzaj ma zakażenie odbytu(walił nie tonki wielkości biedronki) i jeździ jakos z tym

P.S.
bo kulig to stara dupa jest ale moja rada Janusz pij mleko będziesz zdrowy buehehehehehehehehehehehehehe

SS10 - Leszek Kuzaj havaroval.

Cytat:
2003-08-30 14:19:04, Gadzio pisze:
Cytat:

buehehe zakażenie oka, a kuzaj ma zakażenie odbytu(walił nie tonki wielkości biedronki) i jeździ jakos z tym

P.S.
bo kulig to stara dupa jest ale moja rada Janusz pij mleko będziesz zdrowy buehehehehehehehehehehehehehe

oj Gadzio Gadzio...

Cytat:
2003-08-30 19:05:21, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-08-30 14:19:04, Gadzio pisze:
Cytat:

P.S.

oj Gadzio Gadzio...

no co tak mi się powiedziało, mam dzis bardzo dobry humor więc sobie pisze to co myślę

z tymi junior wrc to zastanawiam sie nadtym czy te samochody nie sa budowane np z tych samych wyczynopwych podzespolow bo w sumie jesli chodzi o konstrukcje to sie hyba wiele nieroznia co wy na to?

Cytat:
2003-09-19 14:41:44, bartek-bujak pisze:
z tymi junior wrc to zastanawiam sie nadtym czy te samochody nie sa budowane np z tych samych wyczynopwych podzespolow bo w sumie jesli chodzi o konstrukcje to sie hyba wiele nieroznia co wy na to?

To jest chyba Bartek logiczne w założeniach miało to być "tanie" wrc dla młodych kierowców i są to jak najbardziej dopieszczone technicznie rajdówki

hmmmmm Fiesta w tym wykonaniu to bardzo fajne autko.Ciekawe jak to bedzie sie zachowywac na trasie na live.Jak narazie z wygladu mi sie podoba.Juz ponoc mial jakies testy na drogach.Moze ktos mam adres ktora podsumowiuje piersze jazdy Fiesta junior wrc??

czy ma ktos moze zdjecia tej fiesty? wiem ze byly w wrc'u ale jakos niewpadl mi w lapki, a chetnie bym ogladnal....bede wdzieczny za wszelkie linki

pozdrawiam kangurczak