MotoNews.pl

Zlot Krakowski FSO - 25.10.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zlot Krakowski odbędzie się 18 października 2003. Spotykamy się o godz 14 - tej. Proponowałbym miejsce spotkania na stacji STATOIL na ul. Lublańskiej (przedłżenie ul. Opolskiej, za estakadą nad alejami 29 Listopada), by uprościć dojazd kolegom np. ze Śląska. W programie możnaby zwiedzić muzemum komunikacji oraz urządzić próbę sprawnościową na pasie w Czyżynach, po czym upiec sobie kilka kiełbasek na grillu. Wszystkich serdecznie zapraszam na ten zlot.

Witam! nie lepiej by wam bylo zrobic kreciolka na starej zajezdni? o ktorej bedziecie na pasie(ew zajezdni)? Wybiera sie ktos z FnF?

no zobaczymy.moze sie przejade

Co do kręciołka to jeszcze zadecyduje się na zlocie w którym miejscu się odbędzie. Ostatnio przejeżdzałem obok waszego zlotu, który był w miejscu starej zajezdni. Muszę przyznać, że maluszki ładnie się tam kręciły, a było was słychać w centrum os. II pułku lotniczego ... hehe. Jeszcze raz zapraszam.

Zlot zostanie przeniesiony na 25.10.2003 (sobota) . W najbliższym czasie dowiem się o godziny otwarcia muzeum komunikacji i zadecydujemy o godzinie rozpoczęcia zlotu. Kręciołek odbędzie się nie na pasie w Czyżynach, lecz na terenie starej zajezdni MPK, gdzie jest trochę szuterku a nawierzchnia jest asfaltowa ( na pasie w Czyżynach są wystające betonowe płyty ).

zaraz nam ukradną zajezdnie

Koniu to musisz przyjechać na zlot i popilnować zajezdni !

Mysle ze ktos z F&F sie pojawi bo ja bym sie chetnie pokazal ale samemu tak glupio Meldujcie sie panowie kto bedzie!

ja bym z chęcią przyjechał, o ile będzie można wystartować w kręciołku

Wszystko można .... Problem w tym, że nie wiem o której będziemy na zajezdni. Wcześniej jest jeszcze kilka punktów programu.

dzieki za zaproszenie. oczywiscie, ze chetnie skorzystamy:)
dobrze, ze termin sie przesunal, bedzie czas na naprawe:)))

ja tez bym chetnie przyjechal bo ostatno na zlocie nic nie pojezdzilem furka bedzie naprawiona .ja bym przyjechal tylko gdzies musielibyscie po mnie wyjechac bo zabardzo na zajezdnie to nie trafie

to ja tez pozwole sobie wpaśc na kręciołek

no ja tez nie opuszcze imprezy w krakowie!!!!

jak nizej

jako wlasciciel fso o ilke nie bede mial zajec stawie sie

Czyli F&F bedzie godnie reprezentowane

Odświeżam temat tym bardziej, że zlot tuż .. tuż

Dzisiaj miałem przyjemność zaprosić członków "krakowskiej listy FSO", za pośrednictwem Michała z czerownego Fiata 125 Pick-up. Obiecał, że napewno trochę osób przybędzie. Jeżeli chodzi zaś o odwiedzenie muzeum ( w którym oczywiście spotkamy samochody z FSO ) to będzie się trzeba nastawić na wydatek do 7 zł za wstęp dla osób które nie mają ulgi. Myślę jednak, że ta cena to pieniądze warte tego co tam zobaczymy. Co do godziny zlotu niech pozostanie wstępnie 14-sta, ale być może coś ulegnie zmianie ze względu na godziny otwarcia muzeum. Postaram się poinformować w najbliższym czasie czy coś się zmieni. Wszystkich tych którzy mogliby poratować biało-czerowną taśmą lub pachołkami prosiłbym o przywiezienie na zlot. Przejazd ma odbyć się jak już wcześniej wspomniałem na placu byłej zajezdni MPK Kraków- Czyżyny. Będzie napewno długa prosta z szykaną oraz efektowne nawroty. To tyle na dziś.

[ wiadomość edytowana przez: Waga dnia 2003-10-07 18:13:10 ]

halo. co z tym zlotem??? czy ktos ostatecznie sie wybiera?????

w prawdzie do olkusza nie stac mnie jechac, ale do krakowa chetnie wpadne.. jedzie ktos jeszcze?? Trza sie integrowac miedzy klubami