Pierwszy raz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Postanowiłem wstąpić na forum, a może wrótce i do klubu F&F. Mam na dzieję, że nie traktujecie "nowych" w jakiś okrutny sposób. Jestem posiadaczem Fiata 126p '85, którego zamierzam totalnie zmodyfikować. Po przeprowadzeniu planowanych przeróbek zamieszczę szczegółowe opisy ich przebiegu zainteresowanym. Zdjęcie na moim profilu przedstawia mojego malucha przed obniżeniem zawieszenia, nie miałem również przyjemności z jazdy na widocznych na zdjęciu felgach.

Pozdrawiam, Krzychu.

No witam krzychu spoko furka.
Z tego co wiem na wiosne zapowiada sie konkretny wymiatacz !!!!!
Miłego uzytkowania Forum !!!! Fajnie ze kolejna osoba sie zalogowała !

Tez witam!! Ladne felgi i juz ladnie

Witam, spoczko fele

Ludzie jak wy czytacie.
kupiłmalucha bez felg ...
Ta fotka robiona przez własciciela.
Wlasciciel chcial wiecej za felgi niz za auto ......
Ale po zimie bedzie fajny wymiatacz ....

to że kolega nie ma tych felg nie znaczy że nie są fajne

Cytat:
2003-10-26 01:18:28, DamianS pisze:
to że kolega nie ma tych felg nie znaczy że nie są fajne

no wlasnie tlumacze sie tak samo jak DamianS bo nie doczytalem fele fajne..a moze kiedys bedzie mial..

Widzę, że Stalowa nie śpi

Witam kolejnego Bąkaliste na forum

Stalkowa rosnie w sile ( ps lolek nisko tez )

Witam Krzychu

Cytat:
2003-10-26 10:34:13, CZUCZU pisze:
Stalkowa rosnie w sile ( ps lolek nisko tez )

Czuczu ale ja jestem ze Stalowej chyba ze ja czegos nie zrozumialem

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2003-10-26 11:12:17 ]

Też witam nowego . A te felusie to z beemki są a dokładnie z rekina. Szkoda że ich nie masz bo to śliczne felgi .

No felgi pochodzą faktycznie z rekina. Jeśli ktoś chce, mogę podać namiary na gościa, może jeszcze ma je w posiadaniu. Z tego co pamiętam, chciał za nie z oponami 600 zł, także chyba niezbyt dużo, skoro za samą renowację dał ponad 350 zł

Pozdrawiam, Krzychu.

i ja witam nowego kolege

a wlasnie - sam zapomnialem sie z Wami przywitac - wpadlem na Wasze forum i taka gafe na dzien dobry walnalem - ale mam nadzieje ze nie macie tego za zle bo z tego co widze dobre z Was chlopaki

pozdrawiam

Cytat:
2003-10-26 17:19:19, KrzychuSTW pisze:
No felgi pochodzą faktycznie z rekina. Jeśli ktoś chce, mogę podać namiary na gościa, może jeszcze ma je w posiadaniu. Z tego co pamiętam, chciał za nie z oponami 600 zł, także chyba niezbyt dużo, skoro za samą renowację dał ponad 350 zł

Pozdrawiam, Krzychu.

U mnie jest taki handlarz felami i za takie w stanie dobrym chce 400zl (bez opon). Chyba je łykne bo są zajebiste (podobają mi się okropnie) .

No tak praktycznie to i ja jestem nowy, moze troche starszy od kolegi, ale bywam tylko na tym forum, wyleciało mi z bani zeby sie przywitac tak oficjalnie no ale mysle że mnie panowie prezesie kiedys docenią, no i oczywiscie witam jako ze byłem wczesniej zdeczka, witam

Cytat:
U mnie jest taki handlarz felami i za takie w stanie dobrym chce 400zl (bez opon). Chyba je łykne bo są zajebiste (podobają mi się okropnie) .

Za 400 zł to może i się opłaca (bywały całkiem ładne fele na Allegro za taką kasę), ale za 200 zł nie kupisz czterech opon R13 w dobrym stanie, także lepiej załapać się na komplet za 600 zł.

i JA SIE PRZYLANCZAM DO POWITANIA NOWEGO KOLEGInull

Cytat:
2003-10-26 19:46:46, KrzychuSTW pisze:
Cytat:

Za 400 zł to może i się opłaca (bywały całkiem ładne fele na Allegro za taką kasę), ale za 200 zł nie kupisz czterech opon R13 w dobrym stanie, także lepiej załapać się na komplet za 600 zł.

W Słomczynie kupiłem komplet kół 155/65R13 za niecałe 300 zł, a stan opon jak malina
(michelin MXT)
Trzeba tylko poszukać

Cytat:
2003-10-27 11:11:28, Porthos pisze:
Trzeba tylko poszukać

Dokładnie