26.10 kreciolek w Olkuszu - PAMIĘTAJCIE O ZMIANIE CZASU!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiele osob sie pyta o najblizszy termin kreciolka w Olkuszu jak i o nastepne wiec zostal juz ustalony charmonogram spodkac jet on umieszczony tutaj natomiast najblizsze spodkanie odbedzie sie 25 pazdziernika 2003 (sobota) o godzinie 14:00 jako zakonczenie sezonu letniego, mamy nadzieje ze przybedzie duzo spragnionych emocji kierowcow.Zapraszamy

[ wiadomość edytowana przez: dnia 2003-10-26 01:32:36 ]

Ja postaram wpasc tylko niestety dopiero ok 15. Ktos z rakowa sie jeszcze wybiera?

jesli to nie jest ostateczna decyzja, to moze przemyslicie przesuniecie na piatek albo niedziele?
powod to impreza KR, juz wczesniej zapowiedziana, i duzo ludzi z krakowa pewnie wybierze impreze na miejscu...

ps: a tak wogole to oczywiscie chetnie bym was odwiedzil

no to ja mam qpe bo fiat na boku i jeszcze wyklady bede duchem

jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to ja jak najbardziej będę

25 jest kręcioł KRR na zajezdni... a potem FSO w tym samym miejscu..

25 pewnie odpada nie można by tego przesunąć terminu ???

Tak wiec na wasza prosbe termin jest przesuniety z 25 na 26(niedziela), nie wiedzialem ze jest kreciol KRR na zajezdni a chetnie bym sie tez w kraku pokrecil.

p.s. schwepes jak mozesz to zmien w tematcie postu date z 25 na 26

najweselej bedzie jak nam sie autka sypna po kreciolku RallyKrakow (co sie zazwyczaj zdarza) i nie dojedziemy do olkusza.
ale badzmy dobrej mysli!

Brawo za wspolprace.Zawsze wierzylem w pertraktacje krakowa i olkusza.Jadem jak bendem miec kasem.A zapowiada sie

Mnie niestety nie będzie (pracuje).
Ale jestem ciekawy czy tym razem też przyjedzie do nas sporo autek!?
Dajcie znać.

WAŻNE!! tej nocy zmieniamy czas, więc nie przyjedźcie za wcześniej

łukaszc, jedziesz ze mną bo ja sam będę jechał. właśnie miałem pisać o zmianie czasu, ale mnie prezes ubiegł :/

przepraszam wszystkich za zamieszanie, jakie spowodowało moje spóźnienie przysięgam, że już tego nie zrobię
co do placu, to ani jedna opinia jaką o nim słyszałem nie była przesadzona !!! rewelacja - coś jak szczurowa, tylko taniej i bliżej

no moze jakies wrazenia opisza szczesliwcy ktorzy mogli tam byc. moze jakies wyniki i moze jakies foty??? halo halo halo!!!!

ludzie byłem tam nie jeździłem poprzednim razem ale dzis miałem okazje pojechałem autem i normalnie plac jest "przejebany" w dobrym znaczeniu tego słowa - jeździło mi sie super chociaż troche ślisko strasznie dużo kamieni zmiesznych z pyłem wodą tworzyły ciekawą nawierzchnie , auto wygląda jak po przejazdach po polach na jakiejs wsi !!!
super impreza czekam na następną !!!

goorek, najlepiej ci to zobrazuję pisząc : zajezdnia wymięka.... zwłaszcza, jesli chodzi o perspektywy

wielkie dzieki za zabawe!
wasz "plac" rządzi

czekamy na zdjecia i video...

Plac jest masakra. Po prostu wali na kolana.Tylko trzeba moim zdaniem kazdy przejazd robic w innej konfiguracji bo sie przemieszcza bardzo szybko nawierzchnia tylko na to trzeba duzo czasu.Ogolnie tak sie rozjezdzilem ze upalalem jeszcze po ciemku i nie zauwazylem ze wszyscy juz odjechali wyjechalismy z rekinem jako ostatni.Ale bylo super.Tylko od 2 dni sie na mnie gaźnik obrazil i musze z nim jutro powaznie porozmawiac w garazu

Plac naprawdę extra..szkoda tylko że trasa była wyjątkowo wąska i wolna, niektórzy nawet narzekali że za wąska nawet jak na malucha , ale na kanta to już prawdziwe wyzwanie . Dobrze, że pilot zaciągał ręczny bo byłby problem

Aha..jeszcze co do placu to ma wielkie możliwości między innymi różnorodności tras..

PS Fura po kręciołku wygląda świetnie !