Wielkie dzięki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Korzystając z okazji że podziwiani są ludzie którzy pracują nad tą stroną ponieważ dostała "ona" nagrodę, chciałbym dodatkowo podziękować wszystkom którzy pomagają "za friko" w rozwiązywaniu wielu problemów przy naszych limuzynach. To własnie dzięki tej stronie i dzięki WAM nie pozbyłem się mojego Poldka tylko korzystając z zawartych tu porad naprawiłem wiele jego dolegliwości min. ogrzewanie które ostatnio było potrzebne a wogóle nie grzało.Wilekie DZIĘKI.
Chciałbym się jeszcze zapytać - gdybym nie pracował w niedzielę 16.11 i chciałbym zjawić się na zlocie w Łodzi czy tam może być każdy i co trzeba ewentualnie wziąść ze sobą, jak długo trwa zlot i co na takim zlocie się robi ?? Bo mam jeszcze mały problem (coś mi brzęczy na luzie a jak wcisnę pedał sprzęgła robi się cichutko) ale może dowiedziałbym się co to jest własnie w Łodzi

Nie jestem z łodzi i nie bede na tym spocie, ale odpowiem za chlopakow: pewnie, ze mozesz przyjechac. N nasz spot/zlot moze przyjechac kazdy, kto interesuje sie czymkolwiek zwiazanym z FSO. Koniecznie trzeba wziac dobry humor!

Ja tylko dodam, że brzęczenie jest prawdopodobnie "zasługą" łożyska wyciskowego sprzęgła.Wal na spocik, koledzy z pewnością pomogą "na żywo".Pozdrawiam!

Pomoc na zywo i od niedawna spontony to nasza klubowa specjalnosc!

Przyjezdzaj i wezze sobą kawałek jakiejś kielbaski - bo tym razem planujemy grilla - jak bedziesz jechał z Pabianic - umówiłem sie z kolegą KACPERR z Kalidsza ze bede go pilotował przez Łódź jak chcesz to sie do nasz przyłącz... - zawsze razniej
Reszta info w poscie o spocie

[ wiadomość edytowana przez: RATMAN dnia 2003-11-11 20:47:12 ]

Nasze spotkania są zawsze otwarte dla ludzi z poza klubu. Może w nich brać udział każdy, kto ma na to ochotę
Co do dolegliwości to jest to na 200% łożysko oporowe. Nawet jak je zmienisz to może się okazać, że miejsce jego wpasowania jest już wyrobione i nowe też będzie piszczało. Nie jest to szczególnie niebezpieczne, ale bardzo uciązliwe i upierdliwe. Ja zmienialem dwa razy i nadal piszczy