| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-28 15:01:27 A może by tak wrócić do tematu wyjazdu integracyjnego w okolice Piły (tam, gdzie Wihry szaleją Troche już zimno, ale co tam |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-28 16:32:17 Myślę, że z pomocą autochtonów znalazłby się jakiś niedrogi nocleg. Moze w jakims gospodarstwie agroturystycznym -> to byśmy się mogli integrowac do woli Aha -> i "dwunapędowcy" mogliby sie też zabrac z nami. Grunt to chcieć, a chciec to móc |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-28 17:53:14 Jak tam chcecieeeee... A tak w ogóle, to obcięło mi częściowo tytuł wątku... Tak się nie bawię |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-10-31 10:41:13 A moze zaplanujmy jakis zimowy offroadzik? Gdzies pomiedzy Wawka, Katowicami a Poznaniem?
Co Niviarze o tym sadzicie? |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-31 12:05:53 Yes, yes, yes!
Tak w ogóle możemy sobie zrobic jakąś wycieczkę; niekoniecznie, żeby "ofrołdować". Może do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego z wieczornym ogniskiem A może coś w tym stylu: extreem |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-31 17:05:14 Gdybym polatal na glajdzie, gdybym pojezdzil off & road-owo, gdybym nawet z uku ... Ale tego nie uczynilem ... Mariusznia? Ale nie pisz juz wiecej nic na 4x4. ..., bo smiesznie i zabawnie to wyglada. Zawsze czuly i oddany jako poczatkujacy off & road-owi, strzelaniu z uku, a takze zaawansowany w glebinach raf koralowych do 30 metrow: => Przemek67 PS1> I nie mow mi, ze przejechales 3.000 km Niva w swoim zyciorysie, i to z Poznania do Wawy ... PS2> Uk jest dobry, ale nie we wszystkim ... PS3> Eh, gdybym ... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-31 17:32:08
? Czy można prosic o jakieś konkrety, bo znowuż nie wiem, czy mam się wkurzać i obrażać, czy nie. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-31 19:14:45 poczytaj swoj watek o konkurencyjnosci forum, bo ja go nie rozumiem "complete". ... & "actualy" tym bardziej.
I nie pisz o profilu 60, bo takie mialem w Volvo na zimowa pore, ale nie w Nivie. I ... i tym bardziej piszesz na 4x4, tym bardziej zapadasz sie w niemoc i niewiedze odnosnie wiedzy i znajomosci jazdy terenowej. Bez urazy. ... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-31 22:01:25 Szczerze mówiąc nie za bardzo widzę sens polemiki na poziomie dzieci z piaskownicy; jestem na to troszkę zbyt poważnym facetem.
Powiem tylko krótko -> Twoje wypowiedzi w moich oczach (i myślę, że nie tylko...) coraz bardziej Cię pogrążają. Nie każdy urodził się takim supermeńskim menem, jak Ty, a fora dyskusyjne są właśnie po to, aby móc się spytać właśnie o takie nurtujące laika rzeczy (jak np. właściwy profil opony; jakoś takie pytania denerwują właśnie tylko Ciebie...). A... i nie interesuje mnie naprawdę co Ty tam miałeś w swoim Volvo. Większość osób na tym forum uznało Cię w głosowaniu za persona non grata i chyba niestety coś w tym jednak było... Jeśli Twoje wypowiedzi służyć mają li tylko obrażaniu innych, to może lepiej daj sobie spokój z tym Forum. Chociaż... z drugiej strony... może i dobrze, że wszedłeś tutaj z powrotem z butami, bo może tej reszcie niezdecydowanej (w głosowaniu) otworzą się trochę oczy i przestaną Cię bronić. Z drobną urazą, Mariusznia |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-11-02 18:25:26 Przemku, jak kasztanic to na calego A chcialbym aby TEN dzial laczyl, a nie dzielil I nadal bede blokowal i usuwal watki, ktore nie wnosza nic do tematu Lada NIVA. I pozdrawiam |
pawel_krakow | 2003-11-02 20:39:23 Boreg- jesli chodzi o blokowanie czy usuwanie wątków - to proszę Cie abys tego nie robił , bo to raczej przypomina mi czasy "jedynie słusznego kierunku". Mysle ,ze można się ograniczyc do robienia "porzadków technicznych" a nie zmiany treści.
To nie jest zwyczaj, który uważam z właściwy dla naszego klubu . Usuwanie czegokolwiek, przeinacza i zmienia to co dzieje sie naprawdę. Tak rozumiem "wolność"- a nie "jedynie słuszną drogę", której w rozumieniu naszej komunistycznej historii jestem najbardziej zagorzałym wrogiem. Nie wiem więc czy był sens usuwania wątku naszego "gościa"(mam na mysli Przemka i jego znakomite teksty sprzed bodajże dwóch dni ). Nawet najbardziej chamski tekst jednak pokazuje nam rzeczywistość z jaka możemy sie spotkac na codzień. Dotychaczas żaden wątek tego typu nie został usunięty i prosze Cie abyś go przywrócił. Delikatnie chciałbym Ci równiez zwrócić uwagę, ze ten człowiek nie jest juz w naszym gronie więc mam nadzieję,ze nie będzie tu odpisywał na posty - wolność w swoim wydaniu może sobie uprwiac gdzie indziej. O ile ktoś to będzie tolerował. Nie życzymy sobie jego tekstów tutaj i jego osoby w klubie - takim jaki istnieje. Pozdrawiam Paweł [ wiadomość edytowana przez: pawel_krakow dnia 2003-11-02 21:04:24 ] |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-11-03 10:45:54 Pawle, dlaczego usunalem watki napisalem ponizej. Bylem (i jestem nadal) za podzialem na dzialy tematyczne m.in. dlatego aby ludzie laczacy sie z netem za pomoca modemu (mnie tez sie to czasami zdarza i wiem co to za bol) nie musieli, szukajac konkretnej informacji, przebijac sie przez podobne tematy. Dlatego jezeli jest zalozony dzial Nasz Klub i Robta co chceta I slowo "wolnosc" wcale nie musi rownac sie slowu "balagan". Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-03 14:41:00 Grzeczne chlopaki, grzeczne ... mariusznia? ty to jestes najbardziej grzeczny En fon terrible .. PS1> Borgu? a gdzie mam teraz pisac? ja widze cos na ekranie, to dodaje watek i pisze, jak nic nie widze na ekranie, to nic nie pisze ...
PS2. A jak dzielic i laczyc? ... Wirtualnie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-11-03 15:03:40 Qrna Boreg -> czy Ty naprawdę usunąłeś wątek założony przez Szanownego Przemka67? Czy dobrze zrozumiałem? Przecież prosiłem, żeby go przenieść na ine podforum, żeby inni (nieofrołdowcy) mogli sobie poczytać. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-11-03 15:22:42
No nie przesadzałbym...
O! Dobre pytanie zadajesz. Niech zgadnę... * na Forum LKP jesteś niemile widziany, * na Forum Rajdy 4x4 też już znaleźli się tacy, którzy dali Ci "Żółtą kartkę".... hmm... robi się dla Ciebie ciasno. |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-11-03 15:30:14
Mialem nadzieje, ze wraz z tematem zniknie problem urazonych ambicji Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-03 17:36:53
ty to jednak przyglupi pozostaniesz bezustajco i do konca DNIA swojego ostatniego ... a, szkoda |