MotoNews.pl
6 Doczekaliśmy sie kręciołków w Krakowie (30692/0) - NT

Doczekaliśmy sie kręciołków w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rusza ponownie "Kręciołek Wielicki"

Już w najbliższą niedziele, 16tego listopada, rusza nowa cykliczna impreza amatorska, organizowana pod patronatem medialnym serwisu rajdy.hoga.pl przez firmy "Rako" oraz "Auto-Alfa". Eliminacje będą rozgrywane w formie mini-oesów pod wspólną nazwą "Kręciołek Wielicki", lecz nie tylko we Wieliczce.

Każdy z zawodników będzie miał do pokonania wyznaczoną próbę sportową. Przewidywane są dwa przejazdy trasy. Aby móc wystartować trzeba posiadać samochód z ważnym ubezpieczeniem OC (NW zalecane) oraz kask typu stosowanego w sporcie motorowym. Firmy "Rako" oraz "Auto-Alfa" deklarują, że zawody będę ubezpieczone. Pełny regulamin imprezy będzie dostępny w dniu imprezy u ogranizatorów.

Niedzielna eliminacja odbędzie się na terenie Maxi-Schrott'u (dawny Prefabet, na przeciwko M1) przy ulicy Centralnej w Krakowie. Zapraszamy wszystkich chętnych o godzinie 10.00 Wpisowe wynosić będzie 30 PLN. Więcej szczegółów można uzyskać pisząc na adres redakcji. Zapraszamy !

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-11-15 17:57:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-11-15 18:04:26 ]

To były fajne czasy te pierwsze kręciołki w wieliczce.Nie było tyle wypasów,było z kim powalczyć,kasa była...Tam się poznaliśmy z Czokapikiem

ja zagladne jeszcze nie weim czy wystartuje
ale bede napewno pomaranczowy maluch w niebieskie laty

Grzegorz

No ja też wpadne, ale z braku kasy na wpisowe tylko jako kibic

fakt poochaty to były piękne czasy miejscówka we wieliczce

ładnie ładnie

ale jest szansa że te czasy wrócą chociaż bardzo mi sie podoba zajezdnia i olkusz nie mam nic przeciwko tym "naszym" miejscówką

...sorki moze nie na temat ale gdzie oprocz www.rajdy.hoga.pl znajede foty z rajdu ktory odbyl sie 9 listopada we Wroclawiu,pytam bo bardzo bardzo zalezy mi na tych fotach

Jedzie ktos z naszych jutro ?

ja pooglądać tylko karmazynem strach startować póki co

takze bede kibicowac.

ja też jade na obczajke ale na następny raz wystartuje

panowie!
mam takie pytanko przy okazji:
skąd wziąć kask. jaki on ma być? moge dla śmiechu mieć hełm niemeicki albo kask od roweru? albo jakiś stary kask z motorynki? ile moze kosztowac odpwoiedni kask??

no wlasnie ile kosztuje taki kask ja tez mam z motorynki a tak pozatym jak beda nastepne tego typu zawody to chlopaki dacie znac na forum

z nieoficjalnych informacji wiem że następny kręciołek odbędzie sie 6 grudnia

uważam że 30 zł to nie wielkie wpisowe a nagrody były warte tych pieniedzy

impreza udana organizacja ok , ogólnie lux

jakie były nagrody?? kto wygrał w "naszej" klasie??

w klasie maluchów wygrał grzegorz stachura "polo"

..no rzeczywiscie wygralem klase...
ale musze napisac ze grupa nie byla zbytnio wymagajaca
, moje umiejetnosci rajdawe sa mizerne
kiepsko wychodzily mi nawroty i wogóle sie motalem strasznie po placu
ale moj maluch nadrabial wszystkie moje niedouczenia
taki "cicho ciemny " za sprawa seryjnego tlumika z katalizatorem
nie buczal nie wyrczal a jezdzil
ale zabieram sie ostro za treningi bo wstyd tak brzydko jezdzic ...

na koniec imprezy dalem sobie pojezdzc dwóm kolegom z klubu F&F i strasznie im sie geby smialy .... ( ciekawe dlaczego ? )

...oczekujcie mnie w Olkuszu za tydzien !!

Nareszcie udało mi sie wrzucić zdjęcia, są TUTAJ

Jeszcze raz gratulacje dla POLA i zapraszamy do Olkusza (u nas nie pójdzie Ci tak łatwo )

Cytat:
2003-11-16 19:22:23, gstachura pisze:

na koniec imprezy dalem sobie pojezdzc dwóm kolegom z klubu F&F i strasznie im sie geby smialy .... ( ciekawe dlaczego ? )

A komu by się nie śmiała

a ja kreciolka troche widzialem w telewizji

gratulacje polo.
szkoda ze unas nie ma sponsorów którzy chcieliby dawac sianko na nagrody i zorganizowanie imrezy. szkoda ze do kraka tak daleko.

powodzenia

Ja bylem drugi w klasie, niestety jechalem na 3 garkach, cos mi sie niedobrego podzialo z zaplonem... Fajnie ze zrobili w koncu 3 przejazdy bo w 1 mialem taryfe i myslalem ze juz po zawodach. Gratulacje Polo Pozdrowienia dla Mounteza, szkoda ze sie nie styknelismy, ale bylo kupe znajomych i nie mialem nawet czasu sie porozgladac po publice