WIN RALLY CAR 16.11.2003 RallyKraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam przyjemnośc poinformować Wszystkich iż Klub Rajdowy RallyKraków będzie głównym organizatorem imprezy o nazwie "Win Rally Car" w której główną nagrodą będzie...........bardzo dobrze przygotowany do rajdów w klasie N0 Fiat Cinquecento Sporting, którym do tej pory startował z bardzo dobrymi wynikami Krzysztof Lenartowicz. Będą również mniejsze nagrody. Impreza odbędzie się 16 listopada 2003 W Krakowie na starym pasie lotniska przy ul. Bora-komorowskiego, wpisowe wynosi 175zł. Szczegóły, regulamin imprezy i formularz zgłoszenia już wkrótce.

no to zbieram kasę

Poważnie CC jest do wygrania??? czy sobie Konrad jaja robisz?

Cytat:
2003-09-15 21:57:30, Rekin7 pisze:
Poważnie CC jest do wygrania??? czy sobie Konrad jaja robisz?

to nie są jaja.

REGULAMIN I FORMULARZ ZGŁOSZENIA (w formacie *.doc)DOSTĘPNY TUTAJ (kliknij prawym klawiszem myszy i wybierz"zapisze element docelowy jako...").

To ja jestem zaskoczony .

wszyscy będą mieli równa szanse- każdy zawodnik będzie pokonywał próbę tą właśnie rajdówką. Wszystko pisze w regulaminie.

Regulamin ok, tylko do jednej sprawy się doczepię cyt: "- Jeśli zawodnik w strefie mety zbyt agresywnie będzie hamował,
może być wykluczony." ..... to może rodzić nieścisłości ....

Witam
czyli to jest ta pierwsz niespodzianka jaką miałeś w związku z rejestracją klubu
No mam nadzieje Panowie że ta rajdówka wytrzyma nasze ściganie i komuś zostanie na przyszły sezon

Pozdrawiam
Tomek

ps. Konrad a jak rejestracja klubu udała się??

No Konrad jestem pod wrażeniem mam nadzieję że to wszystko wypali jak na razie plany są super!!!

Przewiduje spore emocje ! Czy kwestia wypalenia imprezy zależna jest od liczby startujących ? Musi chyba być sporo chętnych żeby wypaliło..

Cytat:
2003-09-15 22:17:29, GeOff pisze:
Regulamin ok, tylko do jednej sprawy się doczepię cyt: "- Jeśli zawodnik w strefie mety zbyt agresywnie będzie hamował,
może być wykluczony." ..... to może rodzić nieścisłości ....

sory, ja tego regulaminu nie robiłem.

Cytat:
Konrad a jak rejestracja klubu udała się??

klub jeszcze nie jest zarejestrowany, potrwa to przynajmniej 2 miesiące .

Cytat:
Czy kwestia wypalenia imprezy zależna jest od liczby startujących ? Musi chyba być sporo chętnych żeby wypaliło..

DOKŁADNIE TAK.

Fajnie chyba przyjade .
Zrobisz impreze jedna ,ale porzadna.
MOje grarulacje

HERBI

a będzie można szczelić dacha??

niechce byc zlym prorokiem ale pomysl z pileczka to ok 30 % mniej hetnych ale miejmy nadzieje ze sie myle

Bzrtek ale za taka nagrode to sie na pewno znajda chetni

łooooooooo fajna impeza fajna nagroda.Chetni sie znajda.Tez bym sobie sprobowal ale ta cenaW sumie nie tak duzo ale i tak mnie to przerastaNo nic ale poogladac w koncu mozna

zobaczcie sobie najnowszy numer WRC, strona 9

no no teraz jestesmy slawni

no to lipa skoro impreza odwołana, zawsze musi stanąć coś na przeszkodzie